Koop nu tickets
Kanovaren met korting

Ontdek Brabant in een kano, op een solex of op een e-chopper

Logo van Rofra Sportieve Arrangementen

Peddel in een kano door het prachtige rivierlandschap van de Dommel, met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Toch liever iets meer snelheid? Boek bij Rofra dan een solextour of huur een e-chopper!

Kanovaren op de Dommel

Op je dooie gemakje peddelen over de Dommel? Verzamel dan bij 't Boothuys van Rofra voor een rustieke kanotocht. Een busje brengt je vanaf daar naar het gewenste instappunt. Kies voor een eenpersoons kajak (vanaf twaalf jaar) of voor een open Canadese kano (geschikt voor één of twee volwassenen plus maximaal twee kleine kinderen). Superleuk dus voor een dagje kanovaren met het hele gezin. Nog wat laatste instructies en dan hup, kanoën maar!

Kies je opstappplaats

Waar je te water gaat, kies je helemaal zelf. Vanuit Borkel peddel je 2 uur (8 km) lang door de Brabantse laaglandvallei. Voor de sportievelingen is er de 4,5 uur (15 km) durende vaarroute vanuit het Belgische Neerpelt. Onderweg doorkruis je de uitgestrekte natuurgebieden 't Havegen en De Malpie. Meer even aan voor een heerlijke lunch bij Restaurant de Zwaan. Eindpunt van je kanotocht is het terras van de Venbergse molen óf het terras van 't Boothuys.

Starten vanuit Borkel kan ieder uur van 10:00 tot 15:00 uur. Vanuit Neerpelt start je ieder uur van 10:00 tot 13:00 uur (13:00 uur is, in verband met het broedseizoen, alleen mogelijk vanaf 15 juni).

Toeren op een solex of e-chopper

Gaat een kano je net te langzaam? Spring dan op een oude solex of een hypermoderne e-chopper. Verken de schitterende Kempen terwijl je je op de nostalgische brommertjes eventjes in de jaren '60 waant. Of tuf lekker elektrisch langs weilanden en door pittoreske Brabantse dorpjes op een e-chopper. Plof onderweg neer op gezellige terrasjes voor een hapje en een verkoelend drankje om na een paar uurtjes weer voldaan en vol adrenaline terug te keren.

Koop nu tickets