Koop nu tickets
Bestel gemakkelijk je tickets

Kanovaren op de Dommel, een avontuurlijke ervaring!

Logo van Rofra Sportieve Arrangementen

Peddel door een prachtig rivierlandschap met uitzicht op fraaie bossen en uitgestrekte weilanden. Je hebt bij Rofra keuze uit twee soorten kano's en twee routes: maak in een kajak of Canadese kano een vaartocht op de Dommel vanaf Borkel of Neerpelt.

Je vaartocht begint bij 't Boothuys van Rofra, waarna je per bus naar het gewenste opstappunt gaat. Op locatie krijg je instructies en dan hup, kanoën maar! Eindpunt van de kanotocht is het terras van de Venbergse molen of het terras van 't Boothuys. Bij 't Boothuys zijn onder andere kleedkamers met douches. Voor je vaartocht heb je keuze uit een kajak en een open Canadese kano. De kajak is eenpersoons en geschikt vanaf twaalf jaar. De Canadese kano is geschikt voor een of twee volwassenen plus maximaal twee kleine kindjes. Leuk dus voor een dagje kanovaren met het hele gezin!

Kanovaren vanaf Borkel: leuke vaarroute voor het gezin

Deze route brengt je door ongerepte natuur in de Brabantse laaglandvallei. De route is 8 kilometer en duurt ongeveer 2 uur. Na ongeveer een kwartier kom je langs Restaurant de Zwaan, waar je kunt aanmeren voor een pauze.

Dagelijkse aanvangstijden: 10:00 uur, 11:00 uur, 12:00 uur, 13:00 uur, 14:00 uur en 15:00 uur.

Kanovaren vanaf Neerpelt: leuke vaarroute voor sportievelingen

Een tocht van 15 kilometer vanuit Neerpelt in België. Vaar door natuurgebied 't Hageven en geniet tussen Borkel en Valkenswaard van natuurreservaat De Malpie. De tocht duurt gemiddeld 4,5 uur. Onderweg kun je lunchen bij Restaurant De Zwaan in Borkel.

Dagelijkse aanvangstijden: 10:00 uur, 11:00 uur, 12:00 uur en 13:00. 13:00 uur is alleen mogelijk vanaf 15 juni in verband met het broedseizoen.