Koop nu tickets
Bestel gemakkelijk je tickets

Moco Museum: moderne kunst van Banksy en meer!

Logo van Moco Museum

Bekijk de beroemdste kunstwerken van street artist Banksy en andere unieke, moderne kunst in Moco Museum. Het museum is gevestigd in een negentiende-eeuwse villa in het kunstparadijs van Amsterdam: het Museumplein.

Iconische, moderne kunst door kunstenaars met een eigen visie op de wereld: Moco Museum in Amsterdam hangt vol bijzondere blikvangers. Onder andere de wereldberoemde kunstwerken van street artist Banksy zijn hier te bewonderen. Een absolute eyecatcher is de Beanfield van wel 2,5 bij 3,5 meter groot!

Moderne kunstwerken

In de collectie en tijdelijke tentoonstellingen zie je werken van verschillende moderne meesters als Andy Warhol, Icy & Sot, Haring en anderen. Ook in de Moco Garden villatuin zie je indrukwekkende kunst in de vorm van speelse, moderne sculpturen. Hier vind je onder andere WhIsBe's beroemde Gummy Bear.

Villa Alsberg

Het museum is gevestigd in een statig herenhuis uit de negentiende eeuw: Villa Alsberg. Alleen het pand zelf is al een plaatje om te zien, met glas-in-loodramen en ornamenten op het plafond. Het klassieke gebouw staat in mooi contrast tot de hedendaagse kunst. Omdat het zo'n oud gebouw is, is het museum helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Koop nu tickets