Koop nu tickets
Boek tickets voor een rondvaart

Met een sloep door de Amsterdamse grachten - genieten!

Logo van Friendship Amsterdam

Stap aan boord in een open sloep van Friendship Amsterdam en verken Amsterdam zoals iedereen zou moeten doen: vanaf het water! Vaar mee over de wereldberoemde grachten en geniet van het zicht op de bruggetjes, grachtenpanden en de Amsterdamse drukte.

Waar je opstapt? Achter het Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam! Stap aan boord van een van de elektrische open sloepen en laat je geruisloos meevoeren door de Amsterdamse grachten. Je ziet de prachtige grachtenpanden aan je voorbij glijden en al varend krijg je veel meer van de stad te zien dan lopend. Tijdens een rondvaart een van uur vaart de schipper je langs de bezienswaardigheden van de stad.

Aan boord

Terwijl de schipper onderweg allerlei interessante informatie deelt over de stad, biedt de hostess de passagiers drankjes aan. Relax op het loungegedeelte van de Oceans of blijf wat uit de zon op de schepen met een dak.

Varen met kinderen

Ook kinderen zullen genieten van een tochtje over het water. De kleinste kinderen, tot en met drie jaar, mogen gratis meevaren. Goed om te weten: voor kinderen zijn er reddingsvesten aan boord.

Koop nu tickets