Koop nu tickets
Bestel snel je kaarten

Ontsnap uit Escape World - Amsterdam Waterlooplein

Logo van Escape World Waterlooplein

In Escape World - Amsterdam Waterlooplein gaan er werelden voor je open... Ontsnap uit een horror blokhut in het bos, stap aan boord van De Vliegende Hollander, trotseer een gestoorde chocoladefabriek of ga op avontuur in een toverschool.

Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, collega's of familie bij Escape World. Achter de deuren van het grachtenpand aan het Waterlooplein schuilen verschillende bloedstollende werelden... Trotseer de live escape game met z'n tweeën of met een groep. Lukt het jullie om binnen zestig minuten te ontsnappen?

Escaperooms Escape World

Je hebt keuze uit verschillende kamers, elk met een eigen verhaal. Elke kamer zit vol spannende puzzels en toffe special effects. De ene kamer is moeilijker dan de andere, maar voor alle kamers geldt: samenwerken is key.

Cabin in the Woods

Je bent verdwaald in het bos en door het slechte weer moét je wel schuilen in een enge blokhut. Maar daar gebeuren onverklaarbare dingen... Leuk: strijd in twee teams tegen elkaar.

The Flying Dutchman

Stap aan boord van de beruchte Vliegende Hollander, waar al eeuwen vervloekte piratenzielen rondzwerven. Je hebt een uur de tijd om kapitein Davy Jones te bestelen!

The Chocolate Factory

Tijdens het stelen van een legendarisch chocoladerecept ben je betrapt! Lukt het je om uit de Amsterdamse chocoladefabriek te ontsnappen en alsnog het geheime recept te stelen?

Midnight Magic

Je sluipt 's nachts door de toverschool zonder toverstok: die heeft de professor in beslag genomen... Overleef je dit magische avontuur ook zonder je stok? Deze kamer zit vol special effects!

The Missing Bride

Er is een bruid verdwenen! Na een enorme knal en veel rook vlak voor het ja-woord is de bruid spoorloos. Kunnen jullie uitzoeken waar ze is gebleven? (Let op: deze escaperoom kan met maximaal 5 personen gespeeld worden.)