Koop nu tickets
Paintball € 2 euro korting per persoon!

Paintball avontuur met korting

Logo van Gladiator Sports

Stap de bossen in bij Gladiator Sports en betreed met je team een spookstad, oorlogsgebied of een van de andere levensechte settings. Nu komt het erop aan! Terwijl de adrenaline door je lijf giert, werk je samen om de overwinning te behalen.

Camouflagepak aan, helm op, vizier omlaag en je wapen in je handen. Vol goede moed stap je het bos in, om terecht te komen in een levensecht strijdtoneel, midden in de natuur. Voor de komende twee uur voel je je even een echte soldaat op missie. Je herhaalt in je hoofd nog even de aanwijzingen en tips van de professionele begeleider van Gladiator Sports en dan barst de strijd los! Samen met je team ga je uiteraard voor de overwinning. Maar je weet: dat geldt ook voor je tegenstanders.

Twee uur paintball plezier

Je hoeft niet bang te zijn dat je lang aan de kant komt te zitten als je uitgeschakeld bent. Een game wordt gespeeld in sessies van zo'n twintig minuten. Dan is het tijd om even bij te komen, je uitrusting te checken en verhalen uit te wisselen over hoe het ging. Je doet gewoon weer mee in de volgende sessie. Zo vliegen de uren voorbij. Alles is tot in de puntjes geregeld bij Gladiator Sports om te zorgen voor een geweldige ervaring. Of jullie met een groep van zes of tweehonderd mensen komen!

Koop nu tickets