Koop nu tickets
Entreeticket met korting

Nederlands Wijnmuseum: verken de wondere wereld van wijn

Logo van Nederlands Wijnmuseum

Ontdek alles over wijn in het Nederlands Wijnmuseum. Volg een rondleiding door het museum en vind de vinoloog in jezelf. Of boek een luxe proeverij en leer verschillende wijnen drinken als een pro!

De authentieke wijnkelders van het Nederlands Wijnmuseum lijken wel ondergrondse schatkamers! Volg een rondleiding en kom alles te weten over de cultuur en historie van wijn en het unieke brouwproces. Of je nu een beginner of een vinoloog in spe bent; het Nederlands Wijnmuseum is een smaakvol dagje uit voor iedereen!

Wijnproeverijen

  • Proeverij De ontdekking - Laat u meenemen op een reis door de wondere wereld van de wijn. Van Frankrijk tot aan Argentinië en bepaal na afloop waar uw voorkeur naar uitgaat. Na ontvangst met een feestelijk mousserende wijn krijgt u, met een kleine groep, een rondleiding door onze prachtige, authentieke wijnkelders. Terwijl u door de sfeervolle flessengangen en rijenlange eikenhouten fusten wandelt, proeft u 3 wijnen. Zo ontdekt u uw eigen wijnvoorkeur!

  • Proeverij De Beleving - Laat u meenemen op een reis door de wondere wereld van de wijn. Van Frankrijk tot aan Argentinië en bepaal na afloop waar uw voorkeur naar uitgaat. Na ontvangst met een feestelijk mousserende wijn krijgt u, met een kleine groep, een rondleiding door onze prachtige, authentieke wijnkelders. Terwijl u door de sfeervolle flessengangen en rijenlange eikenhouten fusten wandelt, proeft u 5 wijnen en wordt er een uitleg gegeven over de techniek van wijnproeven onder begeleiding van een wijnexpert. Per arrangement van twee personen ontvangt u een bijzonder aandenken.


Na afloop van de proeverij kun je het Nederlands Wijnmuseum bezoeken en nog meer ontdekken over de rijke wijngeschiedenis. En ben je nog niet klaar met proeven? Ga dan zeker langs bij de Wijnbar en Wijnwinkel!

Koop nu tickets