Koop nu tickets
Entreeticket met korting

Nederlands Wijnmuseum: verken de wondere wereld van wijn

Logo van Nederlands Wijnmuseum

Ontdek alles over wijn in het Nederlands Wijnmuseum. Volg een rondleiding door het museum en vind de vinoloog in jezelf. Of boek een luxe proeverij en leer verschillende wijnen drinken als een pro!

De authentieke wijnkelders van het Nederlands Wijnmuseum lijken wel ondergrondse schatkamers! Volg een rondleiding en kom alles te weten over de cultuur en historie van wijn en het unieke brouwproces. Of je nu een beginner of een vinoloog in spe bent; het Nederlands Wijnmuseum is een smaakvol dagje uit voor iedereen! Het museum is ook leuk voor gezinsuitjes: kinderen mogen onder begeleiding van een volwassene mee.

Wijnproeverijen

  • Proeverij De ontdekking - Proef drie soorten wijn, verken de kelders en duik in het rijpproces. Leer wat je nou eigenlijk proeft, ruikt en voelt. De proeverij wordt gegeven door een echte wijnexpert. Na afloop kun je je favoriete wijn meenemen als aandenken, uit wijnwinkel Au Raisin.

  • Proeverij De Beleving - Deze wijnproeverij is wat uitgebreider. Je proeft vijf soorten wijn en leert van een vinoloog tot in detail alles over proeftechniek. Leuk: na afloop krijg je per koppel een uniek souvenir mee naar huis.

Koop nu tickets