Koop nu tickets
Bestel tickets met € 3,- korting

Nostalgisch avontuur met Museumstoomtram Hoorn - Medemblik

Logo van Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

Klassiek houten loketten, een conducteur met een gouden brilletje, een historische stroomtram die blinkt in de zon: Museumstoomtram Hoorn-Medemblik ademt nostalgie! Boek je tijdreis met korting en reis door West-Friesland per stoomtram en boot.

Maak een spannende tijdreis met Museumstoomtram Hoorn - Medemblik! Stap aan boord van het grote museumschip De Friesland en begin je reis over het IJsselmeer. Vervolgens stap je in Medemblik over op de historische stoomtram. De tijdreis brengt je langs pittoreske, historische stations in Opperdoes, Twisk en Wognum. Rijd door kleurrijke tulpenvelden en langs andere Hollandse vergezichten, terwijl je je 100 jaar terug in de tijd waant!

Speurtocht Stoomsafari

De spannende tijdreis is leuk voor alle leeftijden. Aan boord van de stoomtram word je kaartje geknipt door een conducteur, compleet in ouderwets kostuum. Op tussenstations stap je uit om de historische gebouwtjes te bewonderen. Leuk: aan boord kunnen kinderen de Speurtocht Stoomsafari doen. Zo leren ze leuke weetjes over reizen met de stoomtram en boot.

Eindhalte: Hoorn

Eindbestemming is het sfeervolle tramstation van Hoorn. Neem hier een kijkje in het seinhuis waar de seinen en wissels worden bediend of bewonder de grote stoomlocomotieven in de werkplaats. Je komt in het stationsgebouw alles te weten over de Nederlandse dienstregeling van vroeger.


Goed om te weten: Deze aanbieding geldt alleen wanneer de reis start in Enkhuizen. Bekijk de dienstregeling op de website van Museumstoomtram Hoorn - Medemblik.