Koop nu tickets
€7,50 korting

Typisch Hollands toeren met de GPS Tours van Renzy.nl

Logo van Renzy

Verdwalen is geen optie met de GPS Tours van Renzy.nl! In een elektrische Renault Twizy volg je de meest schitterende routes door ons land en ga je buiten de gebaande paden. Stranden, kastelen, tulpenvelden: verken Nederland op z'n mooist!

Met de GPS Tours van Renzy.nl verken je de meest uiteenlopende parels die Nederland te bieden heeft. Of je nu het Hollandse stadsleven wilt ervaren, tot rust wilt komen aan de kust of typisch Nederlandse vergezichten wilt bewonderen: Renzy.nl heeft voor iedereen een mooie tour in petto. Een GPS in de elektrische Renault Twizy wijst je de weg.

Gezinnen

In één Twizy passen twee mensen. Met het gezin op pad? Dan krijg je meerdere Twizy's mee. Leuk: voor kinderen tot en met achttien jaar is er een speurtocht tijdens de tour. De cijfercode die ze dan bij elkaar puzzelen, levert bij terugkomst een mooie prijs op!

GPS Tours

  • Duin & Strand Tour - Heerlijk uitwaaien, rijden langs de kust en door de natuur en de zandduinen (120 minuten - beschikbaar van 19 mei tot en met 31 oktober, dagelijks om 11:00 uur, 15:00 uur en 19:00 uur)

  • Polder & Windmolen Tour - Tijdens deze tour rijd je door een typisch Hollands landschap in de Kaag (120 minuten - beschikbaar van 19 mei tot en met 31 oktober, dagelijks om 11:00 uur, 15:00 uur en 19:00 uur)

  • Historie & Kas­telen Tour - Hollandse kastelen, prachtige buitenhuizen: rijd langs pracht en praal op deze tour (180 minuten - beschikbaar van 19 mei tot en met 31 oktober, dagelijks om 10:00 uur en 15:00 uur)

Koop nu tickets