Koop nu tickets
Korting op boog- of buksschieten

Outdoor Delft leert je schieten als een pro

Logo van Outdoor Delft

Focus, richt en schiet! Bij Outdoor Delft beleef je de stoerste activiteiten in de buitenlucht. Gewapend met een pijl en boog of een luchtbuks trotseer je de bossen buiten de stad. Lukt het jou om te schieten als een pro?

Bij Outdoor Delft staat avontuur op nummer één. Het maakt eigenlijk niet uit welke activiteit je kiest en met welk gezelschap je komt: een stoer dagje uit wordt het sowieso. Trotseer de natuur en ga de strijd met elkaar aan, gewapend met een pijl en boog, luchtbuks, paintball gun of een kruisboog. Er is van alles mogelijk! Er zijn ook allerlei opties voor kinderen vanaf acht jaar, dus je kunt er een avontuurlijk familie-uitje van maken.

Schieten met luchtbuks of pijl en boog

  • Boogschieten (vanaf 8 jaar) - Ontwaak je inner Robin Hood of Katniss Everdeen en leer binnen vijftig minuten schieten als de beste. Gewapend met een pijl en boog trotseer je onder begeleiding één van de speelvelden in de buitenlucht, op zoek naar je volgende target. Mogelijk met een groep vanaf twee personen.

  • Buksschieten (vanaf 18 jaar) - De hazen kiezen het hazenpad zodra jij de deur uitstapt met je luchtbuks! Wie weet schuilt er een echte scherpschutter in jou, klaar om de winst te behalen. Je leert binnen vijftig minuten onder begeleiding schieten. Mogelijk vanaf achttien jaar, met een groep vanaf twee personen.

Voor alle activiteiten geldt: reserveer vooraf.

Koop nu tickets