Koop nu tickets
Ontvangst met koffie/thee en gebak

Neem een roofvogel op je arm en train hem zelf!

Logo van Roofvogelworkshop Valkerij Falconcrest

Falconcrest Valkerij Centrum en Roofvogelpark is het grootste roofvogelpark van Nederland. Hier zijn de buizerds, arenden, valken, uilen en gieren de baas. Bekijk deze machtige vogels van dichtbij en ga met ze vliegen!

Tijdens een roofvogelworkshop van Falconcrest leer je de roofvogels pas echt kennen. Na een indrukwekkende roofvogelshow mag je zelf met een vogel aan het werk onder begeleiding van een valkenier.

Voor jong en oud

De valkenier vertelt je over de verschillen tussen de diverse roofvogels. Daarna nemen de reusachtige vogels plaats op je arm en vliegen op commando af en aan. De training is geschikt voor jong en oud en kan individueel of aan groepen gegeven worden. Wie weet balanceer je straks een zware steenarend op je pols!

Wat je kunt verwachten

De valkeniersworkshop duurt 3,5 uur. Je wordt ontvangen met koffie, thee of frisdrank en een gebakje. Na de roofvogelshow krijg je uitleg over de materialen die worden gebruikt en maak je kennis met ruim tien verschillende roofvogels en uilen. Daarna volgt de roofvogeltraining. Handig: je kunt gratis voor de deur parkeren.

Koop nu tickets