Beoordelingen voor Oude Ambachten & Speelgoed Museum

(105 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

leuk voor jong en oud

leuk museum , rolstoel vriendelijk.

  • sonja k.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 7 mei 2022
Aanrader

Leuk en leerzaam en keurig verzorgd

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 29 april 2022
leerzaam

leuk met kleine kinderen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 11 november 2020
TOP

Zoveel leuke en leerzamen dingen voor groot en klein. komen zeker nog eens terug.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 14 september 2020
Een bijzonder museum: een bezoek waard!

Het is ongelooflijk wat de eigenaar hier heeft neergezet! Duidelijk met veel passie en liefde voor oude ambachten. De demonstraties van enkele oude ambachten vielen ook zeer in de smaak!

  • A C. H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 3 september 2020
Bijzonder

Geweldig om al deze oude ambachten te zien, en het materiaal waarmee gewerkt werd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 september 2020
Prachtige verzameling!

Verzorgd en overzichtelijk opgesteld!

  • Elly V. d. M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 16 augustus 2020
Nu weet ik waar mijn speelgoed is gebleven

Heel fijne en complete collectie van zowat alles wat in de 20e eeuw de Nederlandse samenleving en economie voortbracht.
Ik voelde de liefde waarmee deze tentoonstelling werd opgezet.

  • Joep R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2020
Interessant & uitgebreid

Heel uitgebreid en divers, netjes bijgehouden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2020
Leuk om met een paar mensen te bezoeken

Heel leuk

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 juli 2020
Veel plezier voor jong en oud

Een fantastische beleving voor jong en oud. Een absolute aanrader.
Met name het interactieve is leuk en leerzaam.

  • MJHJ E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 25 juli 2020
Goed voor elkaar !!!

Leuk opgezet . We hebben genoten !!!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 23 juli 2020
Nostalgie

Terug in de tijd! Ik keek mijn ogen uit!

  • Arienne B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 juli 2020
No nonsense

Gewoon een top ervaring

  • Vakantiegangers
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2020
Heel erg leuk

Heel leuk en leerzaam voor en dagje uit

  • B V. r.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 juni 2020
Geweldig

Geweldig om daar rond te lopen en terug te keren in die oude tijd heel erg leuk in elkaar gezet het museum

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 oktober 2019
Heel leuk uitje

Er was veel herkenning voor ons en ook genoeg vermaak voor de kinderen.

  • jm g.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 15 september 2019
Top museum

Wat ontzettend veel te zien in dit prachtige museum! De speurtocht was erg leuk om te doen mijn dochters werden er helemaal fanatiek van om alle woorden te zoeken!

  • Fiona W.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 10 september 2019
Aanrader

Een feest van herkenning. Goede ontvangst en lekker gegeten samen met zus en zwager

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 4 september 2019
Leuk om te zien

Goede uitleg van de mensen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2019
Ook voor jonge mensen echt leuk !!

Enorm mooie verzameling, leuk gepresenteerd in decor uit het verleden, fietsenwinkel, kapper, etc.
Kinderen vonden het ook leuk, om even terug in de tijd te gaan.
Te veel om op te noemen...

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2019
Genieten

Een feest van herkenning.
Ook het bordje (Hoe meer u herkent ??????)
Maar prachtig ook goed geregeld met rolstoelen en rollators.

  • J d. J.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2019
Geniaal museum

Echt super leuk museum

  • Duco
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2019
Geweldig!Zeker de extra Meccano expositie!!

Wat een geweldig leuk museum. De kids waren wild enthousiast over de speurtocht. De tentoonstelling van Meccano was helemaal een schot in de roos. Ook op de speelzolder hebben ze zich geweldig vermaakt. We kwamen tijd te kort....

  • Marga B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2019
Heerlijke nostalgie

Middag met kleinzoon doorgebracht in het museum. Hij en wij vonden het erg leuk. Hij om alles te zien wat oma en opa vroeger gebruikten en wij omdat er zoveel te herkennen viel.

  • Monique L.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019
Veel te zien, oud, vroeger, vertelt verhaal

We werden van harte welkom geheten. De kinderen kregen een speurtocht (Wél aan de lange kant voor jonge kinderen: 50 vragen. Persoonlijk zou ik het terugbrengen naar 25 vragen).
Veel te zien, mooie oude spullen. Prachtig! Een leuk winkeltje is aanwezig.

  • Tineke
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2019
Echt een aanrader!

Duidelijke uitleg vooraf, vriendelijk personeel, een enorme schat aan herinneringen in dit uitgebreide museum!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 juli 2019
aanrader

voor personen die biets hebben met het vroeger ging
een absolute aanrader
ook leuk voor kinderen
was er voor de tweede keer

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019
verrassend leuk

heel intresand en erg leuk om overal aan te mogen komen
veel dingen van mijn jeugd
erg goede verzameling

  • jack d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 9 mei 2019
Super

Leuk museum, veel te zien en doen. Leuk dat je alles aan mag raken, vasthouden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 13 mei 2019
Fantastisch en nostalgie

In een vorm van cijfer 9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 25 april 2019

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Slecht

Er staat op de site bij dat er allerlei activiteiten plaatsvinden! Maar dat is niet waar!
Het personeel wat er loopt is zeer onvriendelijk!
De rest wat er te zien is! Is het enige wat leuk is om te zien…. De goede oude tijd… maar het is voor ons niet voor herhaling vatbaar. Zonden van je geld!

  • Sandra ..
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2021
Top museum, ook voor kinderen

Heerlijk museum, vol met oude spullen. Voor de ouderen een feest van herkenning en voor de jongeren leerzaam en vermakelijk. Wij zijn er ruim 6 uur geweest. De kinderen hebben een speurtocht gemaakt. Tussendoor even koffie en wat gegeten. Vriendelijk personeel en de eigenaar dhr Bakker is een verwelkomende persoonlijkheid. Strikt maar met humor.
Wij gaan zeker nog eens terug want volgens mij hebben we nog niet alles gezien.

  • Pascal v. H. ..
  • Bezoekdatum: 20 februari 2020
in 1 woord geweldig

Als je de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw hebt meegemaakt, is dit een geweldig museum om daar eens een dag of deel van een dag rond te kijken. Onvoorstelbaar hoeveel voorwerpen uit alle categorieën van het dagelijks leven door de eigenaar zijn verzameld en tentoongesteld.

  • G v. H.
  • Bezoekdatum: 3 juni 2019
Gezellige familiedag

Met de familie een dagje museum gedaan. We kwamen oren en ogen tekort. Top museum en niet te vergeten ook de dames van de horeca bedankt voor de goede verzorging.

  • Jaquelien ..
  • Bezoekdatum: 17 april 2019
Gaaf

Heel leuk, een hele stap in het verleden. Heel veel te zien. Ook een winkel waar je echt oude spullen kunt kopen.

  • Karin b.
  • Bezoekdatum: 5 januari 2019
Mooi museum waardeloze eigenaar , lief personeel

We waren met 4 personen waar van een met rolstoel , in de eerste plaats bij binnen komst mocht je niet doorlopen naar het restaurant om een bakje koffie te doen maar moest je eerst een kaartje kopen , de gasten moesten de jassen in de auto laten liggen , de eigenaar moest eerst wat aan ons toespreken , je mocht hem niet in de reden vallen dan word meneer boos , en snauwd zijn personeel af , kortom deze man mis zijn sociale vaardigheden , het word ten hoogste tijd om dat op te vijzelen , ook wouw hij niet pinnen maar contant geld zonder bon voor de artiekelen . Verder is het een mooi museum

  • .
  • Bezoekdatum: 12 juli 2018
Fantastisch

Prachtig museum, waar je vele mooie herinneringen krijg door de vele mooie spullen.Het restaurant is ook prima, met redelijke prijzen.Veel aardige vrijwilligers in het museum.
Alles heel rolstoeltoegankelijk,ook een rolstoelwc.
Enige minpunt: de eigenaar mist sociale vaardigheden, als je als oudere binnenkomt moet je eerst een toegangskaart kopen voordat je koffie mag drinken, en dit wordt niet op een vriendelijke maar eerder op een dringende manier gezegd.Hij behandeld ouderen alsof we puberende jongeren zijn.

  • W M.
  • Bezoekdatum: 11 juli 2018
Oude liefde roest niet

Leuk knus museum, gelijk beetje thuisgevoel van vroeger. Heel herkenbaar Zeer veel te zien en je mag alles van dichtbij bekijken en beetpakken.
Rolstoel van het museum gebruikt. Goede horeca. vriendelijk personeel. topper!

  • Paul ..
  • Bezoekdatum: 5 juli 2018
geweldig genoten.

Het is een geweldig museum waar je ogen tekort komt.
Je voelt je weer in vroeger tijden.Hoe ouder je bent hoe meer je herkent.
Het museum is leuk ingericht met aparte ruimtes van een fotograaf tot een schoenmaker.
Ook worden er oude ambachten gedemonstreerd en krijg je achtergrond informatie.
In de touwslagerij kan je zelf een springtouw maken en voor een paar centen kun je het kopen.
De koffie is heerlijk en er is gelegenheid om er iets te eten.
Het personeel is vriendelijk.
Het is zeker een aanrader om dit museum te bezoeken , ik heb er erg van genoten.

  • M H. ..
  • Bezoekdatum: 15 juni 2018
Pure nostalgie

Heerlijke ingerichte thematische winkeltjes van toen "alles nog beter was". Je mocht overal aankomen als je het maar netjes terugzette. Het speelgoed stond terecht achter glas. Alles met het gevoel "die had ik vroeger ook!". Van de gevonden negatieve acties van de eigenaar hebben wij niets gemerkt. Integendeel. Grote groepen ouderen met rollators, rolstoelen, krukken, scootmobielen kwamen met busladingen en vonden allemaal hun plek, ook in het restaurant of op de terrasjes. En dat is best knap handelen door die eigenaar. We hebben een heel goede tijd daar gehad!

  • Mark S.
  • Bezoekdatum: 23 september 2017
Super

Een schitterende stap terug in de tijd! Veel herkenbare dingen van vroeger ! Gezellige sfeer!

  • G.A. G.
  • Bezoekdatum: 23 augustus 2017
best leuk, maar onvriendelijke ontvangst

Het museum is best leuk; volgepropt met allerlei leuke oude dingen. Echter -net zoals anderen hier beschrijven- is de eigenaar onvriendelijk. Hij gaf ons direct na binnenkomst allerlei bevelen (ga eens naast je vrouw staan; niet erachter! Die tas moet opzij! Nou moet jij eens goed luisteren! etc). Toen ik aangaf dat dit wel een tandje vriendelijker mocht, kreeg ik te horen dat hij mij gematst had met mijn CJP-korting terwijl ik daar met mijn pas gewoon recht op heb zolang het museum dat aanbiedt.
Tijdens ons 'inchecken' snauwde hij ondertussen nog een medewerkster af. Mijn vrouw kwam met tranen in haar ogen bij de balie vandaan; zo naar voelde ze zich behandeld.
Nogmaals; het museum was vervolgens best leuk, maar ik had eerst een half uur nodig om bij te komen van deze bizarre behandeling.

  • M W.
  • Bezoekdatum: 28 april 2017
Wat hebben wij een geweldige dag beleefd

Eenmaal aangekomen hebben wij onze kaartjes gekocht en vanaf dat moment zijn wij van de ene verbazing in de andere gevallen. Wat een bijzonder leuk museum. Echt een aanrader! In een dag heb ik meegemaakt hoe mijn (voor)ouders hebben gewoond, gewerkt en geleefd.

  • H D.
  • Bezoekdatum: 23 juni 2016
wederom fantastisch!!

Zeker de moeite waard ook de tweede keer weer! Ook van de kerstmarkt hebben we enorm genoten.

  • GL d. G.
  • Bezoekdatum: 17 december 2015
Geweldig

Wat een geweldig mooi schoon en verzorgd museum, je ben weer terug in de tijd als je daar rond loopt
bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en goede uitleg hoe je het beste kan lopen om niks te missen .

We hebben er van genoten .
Fam Gruijters

  • Fam g.
  • Bezoekdatum: 13 september 2015
Geweldig museum

Vind het werkelijk een fantastisch museum, je mag overal aanzitten en het is helemaal natuurlijk nagemaakt.
Werkelijk de moeite waard. Precies zoals het vroeger was.

  • vaandering.
  • Bezoekdatum: 27 juni 2015
We gaan zeker weer een keer

Vriendelijke ontvangst. Lekker kop koffie met gebak, duidelijke route, zodat je met het volgen van de pijltjes overal komt Rolstoellift . Voldoende ruimte. Alles zelf aan mogen raken.

  • W.H. I.
  • Bezoekdatum: 19 april 2015
Toppie

Vriendelijke ontvangst. Lekkere lunch, duidelijke route, zodat je met het volgen van de pijltjes overal komt
Rolstoellift . Voldoende ruimte. Alles zelf aan mogen raken. Mag er foto´s maken. Live muziek.

  • Thea v. H. ..
  • Bezoekdatum: 9 april 2015
Overweldigend, fantastisch

We hadden best hoge verwachtingen maar die werden royaal overtroffen. Natuurlijk was er veel te weinig tijd om alles rustig te bekijken (dan heb je een week nodig en hoop je het te halen). Bij de ingang hoor je dat er meer dan een miljoen objecten te zien zijn. Het lijkt mij een voorzichtige schatting.
Ik zie mij genoodzaakt enkele keren terug te komen. Jammer dat het drie kwartier per enkele reis is.

  • frans k.
  • Bezoekdatum: 8 april 2015
Wanneer gaan we weer papa?

Nadat we uren aan het genieten zijn geweest en eindelijk de kinderen mee naar huis kregen. kreeg ik te horen wanneer gaan we weer papa?

  • Theo.
Geweldig!!!

Superleuk om te kijken, je kan uren rondlopen, geweldige details hoe het vroeger was! Voor kinderen erg leuk ivm speurtocht!!

  • C S.
  • Bezoekdatum: 28 februari 2015
genoten. fam dag ,terug naar vroeger

geweldig .verzorging lunch ,en personeel vriendelijk.
geslaagde Familie terug naar vroeger .
groetjes Fam Robijn

  • fam r.
  • Bezoekdatum: 29 augustus 2014
niet verwacht

We hadden een museumbezoek van hoogstens een uurtje verwacht. Dat ene uurtje werden er al gauw ruim 4! Zeker een bezoek waard!!!

  • Aniek ..
  • Bezoekdatum: 31 juli 2014
Een zeer geslaagd dagjeweg

Met onze personeelsvereniging dit museum bezocht. Ik heb een heleboel geleerd van mijn oudere collega's die met veel van de tentoongestelde spullen nog hadden gewerkt.

Kortom een zeer geslaagd dagjeweg

  • K L.
  • Bezoekdatum: 31 juli 2014
geslaagde dag

onze hele familie heeft een super dag beleefd in dit museum. Zo veel herkenning voor opa en oma en onze kleinste kreeg een speurtocht mee.

  • J v. G.
  • Bezoekdatum: 10 juli 2014
bijzonder verrassend

Bij ons een minder bekend museum, maar wat hebben wij een ontzettende leuke dag beleefd!

  • Henk v. d. H.
  • Bezoekdatum: 21 april 2014
Geweldige trouwlocatie

Wij zijn gisteren getrouwd in dit geweldige museum.
Het was een super verzorgde dag. Onze 65 gasten gingen na de plechtigheid en voor de héérlijke brunch het museum bezoeken. Daarna weer het museum tot de goed verzorgde receptie een einde maakte aan een dag om nooit te vergeten
Maar je hoeft niet te trouwen om dit prachtige museum te bezoeken. Als je binnen bent is er overal een feest van herkenning. En je mag in principe, als volwassene, alles aanraken (mits je het weer op zijn plaats terug zet) Ook voor kinderen is het erg leuk. Het speelgoed beweegt bijna allemaal als je op een knop drukt. Het museum is privébezit dus de Museumjaarkaart is niet geldig.We danken Kees, zijn zoon Ronald, zijn team van bedienend personeel en alle vrijwilligers heel hartelijk.

  • Marijke C.
  • Bezoekdatum: 19 april 2014
ontzettend leuk

Ben al 2x eerder geweest, hoop D.V. volgende week met een andere vriendin jullie museum te gaan bezoeken. Heb haar bij voorbaat al enthousiast gemaakt!!!

  • E M. v. d. H. -. d. K.
Heel erg leuk!!!

Groot, herkenbaar, waar voor je geld, leuk voor jong en oud.

  • Petra.
  • Bezoekdatum: 24 november 2013
verrassend

overzichtelijk en alles is nog echt benaderbaar, bijna niets opgeborgen
achter glas. Heel leuk.

  • stover.
  • Bezoekdatum: 5 september 2013
Nooit meer

Aangekomen stonden er ongastvrije borden op de parkeerplaats: jassen in de auto laten, mogen niet mee naar binnen. Brrr zonder jas door kou en regen naar binnen. Rommelige hal met balie, waarachter een man ons als kleine kinderen begon toe te spreken. Intussen werd er aan ons geduwd en getrokken door andere bezoekers die van en naar wc, restaurant, museum of waar dan ook wilden. Je kon er je kont niet keren. Veel bejaarden met weinig geduld, ze rijden je letterlijk omver met hun rollator. Museumjaarkaart wordt geweigerd en je krijgt er vervolgens een verhaal bij dat meneer uit de Stichting is gegooid en dat het allemaal zo oneerlijk is etc. Nou ga ik met zo'n kaart echt geen 9,50 euro entree betalen voor voorwerpen die ik met kaart elders gratis kan bezichtigen. Bovendien de ambiance in aanmerking genomen besloten we dan maar niet naar binnen te gaan. Waarop we nog even een folder in handen gedrukt kregen om te kunnen lezen wat we allemaal gemist hadden alsmede het advies om naar Het Loo te gaan. Huh? Dat ligt een heel eind uit de buurt en is toch een totaal ander museum? Vond het nogal neerbuigend. De hele zaak kwam op ons over als een soort uitspanning, een toeristenval waar bussen bejaarden naar toe gelokt worden. Niet ons ding.

  • Edwin.
geweldig museum

We zijn met onze 3 kleindochters (10 en een tweeling van 6 j) naar het oude ambachten en speelgoed museum in Terschuur gegaan omdat ik 2 vrijkaarten van Dagje weg gekregen had. ik had nog nooit van dit museum gehoord en het bleek dus een ware verrassing te zijn. hoe enorm LEUK is dit voor kinderen.zeker de hele speurtocht door de oude ambachten was de moeite waard. ze leren ervan, ze stellen tientalle vragen en omdat wijzelf nog van de vorige eeuw zijn,konden we die natuurlijk leuk uitleggen.een expositie van Bassie en Adriaan,spelen in het speelgoedmuseum op allerlei oud speelgoed van vroeger en de skelterbaan buiten , maakt het uitje helemaal compleet.
wij hebben mt z'n vijven genoten

  • M.E. E.
Geweldig

Het was geweldig jammer dat wij niet meer tijd hadden, want we moesten overal vlug doorlopen, voor mij is het beslist de moeite waard om nog eens terug te komen.

  • Riny S. K. B. M.
  • Bezoekdatum: 23 april 2013

Wat een ongelooflijke ongelikte neer is die eigenaar van dat middenin zeg. Die haalt vast volle zaken vandaag. a

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 6 februari 2013
ideaal, heel handig

Heel ideaal om op zo'n site te kijken wat je kan doen in dat weekend.

  • M. K.
  • Bezoekdatum: 5 januari 2013
super

Echt een aanrader. Voor de kinderen een leuke speurtocht , en voor de ouderen ook erg leuk, al die herinneringen.

  • alice.
  • Bezoekdatum: 9 november 2012
Mijn jeugd helemaal herleefd

Wat een leuk museum. De vrijwilligers wil ik extra bedanken wat kunnen zei mooie verhalen vertellen. Bereid je voor op veel herkenning en owja momenten.

  • H.J. d. G.
  • Bezoekdatum: 11 september 2012
geweldig

Wij waren meerdere malen geweest met - dementerende bejaarden.Geweldig wat voor verhalen er los kwamen.Voor die doelgroep geweldig.

  • Ans P. ..
  • Bezoekdatum: 24 juni 2012
echt weer terug in de tijd!!

Tjokvol museum dat meer met oude ambachten heeft dan met
speelgoed. Ontzettend veel te zien over de leefwereld van vroeger, zelfs teruggaand tot de 19e eeuw. Leuker voor de wat oudere kinderen... ong. v.a. 7 jaar, omdat zij een uitgebreide speurtocht kunnen doen door het museum heen. Dit museum is eigenlijk het leukst voor de oudere generatie die nog erg veel herkend.... voor kleine kinderen is er op de bovenverdieping een speelkamer waar met ouderwets speelgoed gespeeld kan worden....

  • Janine H. V.
  • Bezoekdatum: 4 januari 2012
heerlijk

erg leuk, en educatief, we hebben ons prima vermaakt. we komen graag nog eens terug

  • r d.
ommetje dubbel en dwars waard

Dit museum is erg bijzonder. ik heb hier zoveel herkenning gezien en een hele dag was eigenlijks nog te kort. De eigenaar weet erg veel van alle spullen af zeker de moeite waard om een praatje mee te maken.

  • R. S.
Niet gezien heleboel gemist

Dit museum is echt de moeite waard want hier is een stukje historie en nostalgie bij een gebracht trek minstens 3 a 4 uur voor uit om te genieten , moe geworden helemaal geen probleem in de coffiecorner kan u bij komen en nagenieten van alles wat u gezien hebt. Ben zelf al twee maal geweest, u ook.

  • J.Pot.
  • Bezoekdatum: 12 februari 2011

Een 5 niet voor het museum wat ons echt heel leuk leek,maar de ontvangst was nogal kleinerend als je 60 bent wil je niet als kinderen allemaal naar voren geroepen worden wat je moet doen(op een toon die ons niet beviel) b.v. allemaal jassen uit het is hier 22 graden dus niet koud werd er gezegd binnen was geen plek meer voor je jas dus je moest dan maar terug naar de auto werd er gezegd om daar je jassen in te leggen (in de stortregen) ik vind dan als ik mijn jas aan wil houden moet ik dat zelf weten mijn papieren enz zitten er in en die laat ik niet in de auto achter dus we gingen weg waarop dhr zei jullie gaan weg? nou nog prettige dag en neem een folder mee dan ziet u wat u gemist hebt. Ook al zo,n rare opmerking.

  • marian.

Geachte Johan

Zou u zo vriendelijk willen zijn om met mij contact op te nemen, want deze reactie vind ik erg jammer en wil het graag met u doornemen. u kunt dat doen via het telefoon nummer:0342-462060

Met vriendelijke groet,
Kees Bakker

  • Kees b. (.
  • Bezoekdatum: 9 september 2010

Ik weet niet of johan wel het juiste museum bedoelt, want wij (papa,mama,3kids) vonden het erg leuk. Ook de speurtocht voor de kinderen is leerzaam en ze gaan zich niet vervelen.

  • H v. B.
  • Bezoekdatum: 9 september 2010

mooi museum, maar een bijzondere onprettige ontvangst, "of je even op wil letten", maar al lang voor sluitingstijd, word je verplicht om naar het speelgoed te gaan,"de kelder is al gesloten" en als het sluitingstijd is en je nog in het buitenmuseum bent gaat het hek al dicht. (Opmerking bewerkt door redactie)

  • johan.
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2010

We zijn gisteren voor de 5e keer naar dit museum geweest en elke keer zien we weer nieuwe of andere dingen. Fijn dat je (bijna) alles mag aanraken en bekijken.Ideaal voor kinderen maar ook voor ouders en grootouders is het een enorm stuk nostalgie en herkenning. De ontvangst is elke keer zeer enthousiast en gastvrij en je voelt je snel thuis. Bijzonder jammer dat de museumjaarkaartorganisatie dit museum niet meer wil supporten. Ze hebben er geen idee van wat ze hebben weggedaan.

  • Ton K.
  • Bezoekdatum: 9 augustus 2010

Leuk museum. Van kamertje naar kamertje. Echt van alles en nog wat.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 27 februari 2010

Geen toelichting

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 12 februari 2010

Dit museum blijft fantastisch mooi. Wij komen hier voor ongeveer de 15de keer. Elke keer zien wij weer andere dingetjes. Het meest opvallende vinden wij dat alle kamertjes zo keurig schoon zijn. Studenten maken elke keer een ander kamertje schoon. Ook is dit museum rolstoelvriendelijk. Er zijn zelfs rolstoelen en rollators aanwezig. Het enthousiasme van de eigenaar werkt zeer aanstekelijk.

  • Fam. J. V.
  • Bezoekdatum: 5 december 2009

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
xclsf