Koop nu tickets
Rondleiding door sprookjesland

Wandel door sprookjesland in de Mini Efteling

Logo van De Mini Efteling

Droom weg bij bekende sprookjes, magische attracties en voorstellingen. Met een interactieve rondleiding verken je de Mini Efteling. Het sprookjespark richt zich vooral op kinderen tot tien jaar, maar stiekem genieten volwassenen gewoon mee!

Droom je van kastelen, prinsessen, ridders en andere helden en magische wezen uit sprookjes? Dan voelt de Mini Efteling als thuiskomen! Het sprookjespark werd in de jaren tachtig opgericht door kinderen - hoe bijzonder is dat? Het authentieke park richt zich vooral op kids van vijf tot en met tien jaar, maar voor volwassenen is het ook genieten.

Sprookjesachtige rondleiding

De Mini Efteling is alleen te bezoeken met een interactieve rondleiding, die elke zaterdag om 10:00 uur, 13:00 uur en 16:00 uur start. Met een gids bewonder je in drie uren sprookjes, poppenshows en magische voorstellingen. Vier feest in het Carnaval Festival van Joki en Jet, waar 100 poppen dansen op de vrolijke muziek. In Bakkerij van Bommelen praten en zingen de broodjes en taarten in een 20-minuten durende show. Voor de kinderen is er ook een speeltuin en een sprookjestuin.

Koop nu tickets