Koop nu tickets
Bestel hier je tickets

Lasergamen, klimmen of toch karten? Volop actie bij Coronel!

Logo van Coronel

Scheur als een echte coureur door de bochten op de supersnelle kartbaan van Tim en Tom Coronel. Of sluip door de lasergame-arena en schakel je tegenstander uit. Welke activiteit je ook kiest bij Coronel: actie gegarandeerd!

Karten

Met hun jarenlange ervaring op professionele circuits hebben Tim en Tom Coronel hun eigen kartbaan ontworpen. Klik je helm vast, stap in de kart en ervaar het echte racegevoel! De spannende baan heeft snelle en scherpe bochten, een tunnel en een fly-over.

Lasergamen

Durf je de uitdaging aan in de gigantische Lasergame Arena van Coronel? Duik snel weg achter een autowrak in deze verlaten stad. Want wie niet oplet, wordt uitgeschakeld door de tegenstander!

Klimmen

Klim over zigzagbruggen en papegaaienbalken naar het hoogste puntje van het Coronel Adventure Indoor Klimpark. Dit park met wel 40 hindernissen en drie spannende parcoursen is helemaal overdekt en is dus altijd open.

Escape rooms

Een goede samenwerking is cruciaal in de spannende escape rooms van Coronel. Ga het avontuur aan in één van de twee kamers: de Trump Tower of de Dakar Challenge. Lossen jullie samen binnen zestig minuten alle raadsels en puzzels op? De klok tikt...

Glow in the dark midgetgolf

Een potje midgetgolf krijgt een magisch tintje op de glow-in-the-darkgolfbaan van Coronel. Sla de bal in de hole in een wonderlijk gekleurd decor en reis van de jungle, naar de ruimte en eindig in de Avatar zone.

Koop nu tickets