Koop nu tickets
Korting + Gratis ooglapje en bandana!

Het Arsenaal | Piratenavontuur & Zeeaquarium

Logo van Het Arsenaal: piratenpark en zeeaquarium

Piraat voor een dag! Duik in een onderwaterwereld en beleef spannende attracties in Het Arsenaal. Beleef een zeeslag, vier feest in het Piratenhol en ontmoet kleurige vissen. Je mag hier zelfs roggen en haaien aaien - als je durft!

Alle hens aan dek! In Het Arsenaal kruip je in de huid van een piraat. Er zijn allerlei leuke attracties die je meer leren over het piratenleven - en die testen of jij het in je hebt om een echte schavuit te zijn. Leer een kanon afvuren, vier feest met skeletten en beleef een spannende zeeslag in de scheepssimulator. Leer meer over de piraten van nu, trotseer de krokodil in de Schatvijver en ontdek of je zeebenen hebt. Ook kun je aan de slag in een echte touwslagerij, net als Michiel de Ruyter vroeger deed.

Leuk: er is ook een echt kraaiennest! Ga met de glazen lift de Arsenaaltoren op. Hier heb je op 45 meter hoog een prachtig uitzicht over de Westerschelde en Vlissingen.

Roggen en haaien aaien

Het hoogtepunt van de onderwaterwereld is het aanraakbassin. Hier mag je roggen en haaiensoorten aaien! Er zijn ook voerdemonstraties. Haal dan wel even je handen uit het water, anders denken de haaien misschien dat je bij de maaltijd hoort.

Koop nu tickets