Koop nu tickets
Bestel snel tickets

Beleef de WhatsApp Moordtocht

Logo van Whatsapp Moordtocht

Een stad ontdekken en tegelijk een spannend avontuur beleven? Dat kan met de WhatsApp Moordtocht. Ontdek de leukste plekken in een stad naar keuze en los ondertussen een moord op! Elke nieuwe opdracht brengt je dichter bij de oplossing.

De voorpret van jullie avontuur begint al thuis. Via de mail ontvang je van tevoren foto's van de stad waar jullie heen gaan. Wat zouden die betekenen? En waarom is de kaart erbij verdeeld in vakken? De meegezonden uitleg licht alvast een tipje van de sluier op.

Volg het spoor door de stad

Het spel begint zodra je in de gekozen stad bent. Met behulp van de foto's en de kaart gaan jullie op onderzoek. Al snel blijkt dat de opdrachten je kriskras door het centrum van de stad leiden; je bent de moordenaar op het spoor. Bekende hotspots, leuke straatjes, onverwachte stukjes groen: overal is het zaak om goed te kijken en de fotolocatie te ontdekken. En tijdens het spel krijg je er af en toe nog weer een nieuwe fotolocatie bij! Daardoor zie je met de WhatsApp Moordtocht leuke details die je anders zou missen.

Sprokkel aanwijzingen bij elkaar

Een spelbegeleider van Stad Unique staat jullie bij in dit bijzondere avontuur. Zodra een opdracht is volbracht, stuur je een selfie als bewijs en krijg je een aanwijzing. Oppassen, want voor je het weet worden de selfies steeds hilarischer! En meteen een leuk aandenken. Ook leuk: met meerdere groepen op jacht gaan naar de moordenaar. Wie lost de moord het snelst op?

Koop nu tickets