Beoordelingen voor Villa Zebra

(13 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Heel apart

Wij kwamen binnen, dachten is dit het??
Ruimtes met verschillende thema’s. Wat echt bij elkaar geraapte zooi was. Thuis kunnen we nog beter doktertje spelen. Op de grond lagen vieze lappen poppen.
Speelgoed was rommelig en erg oud..
Educatief kan ik het ook niet noemen.
Op de site staat het alsof het grootst en meeslepend is.. niks van te zien.

Het stinkt bij binnenkomst en in het restaurant naar oude luiers.

Knutselactiviteit ook een aanfluiting. Mvr legt niks uit.
En dat voor dit geld, ouders vragen ze veel te veel voor.

  • Marloes
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 november 2022
Tegenvaller

Met onze kleindochter van 6 jaar naar sea at zee geweest. Een afknapper. Weinig uitleg en rommelig , slordig voor 10 euro pp niet waard. Beneden nog even gekeken maar is voor kleine kinderen.

  • M v. H.
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 21 november 2020
Viel tegen

Ik vind het tegen vallen
En Zou het niet aanraden ..ik snap ook niet dat ouders moeten betalen

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 11 maart 2020
Villa zebra voor kinderen

Ik vond dat er niet genoeg begeleiding was voor kinderen. Ik ging met mijn kind naar de tafel waar je je zakje kon versieren. De begeleidster Gigi/Kiki was meer geïnteresseerd aan de tafel te zitten en kletsen met ouders over zichzelf dan aanwijzingen te geven aan ouders/kinderen die net naar de tafel liepen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 1 maart 2020
Weinig vernieuwend

Het eerste wat tegenviel was dat. De begeleiders moeten betalen .
Er is weinig te doen voor de kinderen van 7/8 jaar.
Na twee jaar weer eens de villa bezocht en er is bijna niets veranderd/ vernieuwd.
Knikkerbak zitten te grote knikkers in dus passen niet op de slecht passende hulpstukken.

  • P D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 27 februari 2020
Weinig kunst, vieze wc’s, veel te druk

Het begon al met vieze wc’s, zowel jongens, meisjes als invaliden (ja allemaal bezocht vanwege zoon en baby). Van de twee wc’s op elke afdeling was er 1 defect. De rest was vies.

Bij de kassa werkte de qr-code niet en moest ik mijn digitale tickets mailen. Beetje vreemd.

De speelruimte is leuk voor 10 kinderen. Aar niet met 50 en slechts 1 begeleider. Ik miste ook wel een beetje kunst en objecten. Het was meer een decor met gaten.

De speeltafels waren overigens wel ontzettend leuk.

Maar met 30 man aan een picknick tafel knutselen zonder begeleiding is geen doen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2020
Super inspirerende en creatieve locatie voor kids

Fijne plek om kinderen zelf hun gang te laten gaan. Ruimte voor creativiteit, samen spel en fantasise!

  • Mariska V. w.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 15 februari 2020
Aanrader

was een leuke ervaring. Mijn dochter had er heel veel zin in. Leuke plek ook als ouder omdat je lekker kan zitten, terwijl je kindje zelfstandig bezig is.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 27 januari 2020
Chaotisch

Mn kind heeft genoten en daar ging het om. Grootste nadeel was dat het chaotisch en als een zooi eruit zag. Zeker in de achterste zaal. Boven was vanaf 7 maar ook vanaf 7 vind ik het niet boeiend qua onderwerp. In de loop van de middag stonk het in het pand vreselijk naar urine. Positief punt was de dame achter de balie van de horeca. Zo'nbeleefd aardig meisje

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 30 januari 2020
Erg leuk

Jammer dat het restaurant zo weinig bij draagt, tosti kon niet gemaakt worden we bestelde dus brood met kaas dat was letterlijk 2 oude bruine boterhammen zonder boter op elkaar met een plak er kaas er tussen, de boterhammen waren niet eens doorgesneden. De limonade had amper kleur volgende keer nemen we zelf brood mee.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 14 januari 2020
Heel leuk

Leuk voor peuters en kleuters! Wel jammer dat sommige grotere kinderen niet altijd rekening houden met de kleinere

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 5 januari 2020
Leuk!

Kinderen vermaken zich prima. Fantasie de vrije loop.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 30 december 2019
Origineel plek om kunst te ontdekken

Wij waren hier met twee kinderen van 2 en 9 jaar. De jongste had veel lol in de tentoonstelling voor kleintjes, heeft daar een hele tijd gespeeld. Vooral het sprookjesboek viel in de smaak.

Boven was weer heel anders. Geen speelplek, maar echt een museum. Fijne sfeer en leuk gedaan. Workshop voor de oudste was een groot succes. Heel origineel hoe ze hier 'volwassen' kunst toegankelijk maken voor kids. Wij komen zeker nog eens terug.

  • Mirande
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 14 juni 2019

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
glknbdr