Koop nu tickets
Boek gemakkelijk een arrangement

Waag je in de lasergame-arena en speel Lasersquash

Logo van LaserQuest Nijmegen

In een donkere lasergame-arena barst een spannende strijd los. Lasergun in de aanslag en gaan! Speel lasergame en probeer ook het intensieve Lasersquash. Een spel en sport in één, waar alleen de snelste er met de overwinning vandoor gaat.

Probeer de leukste games van Laserquest Nijmegen, gecombineerd in een voordelig arrangement. Van lasergame-arena tot fluorescerende golfbaan!

Laserquest

Na een korte instructie mogen alle deelnemers de Laserquest Arena betreden. Even wennen aan het schemerige decor, maar je hebt maar weinig tijd.. De tegenstander is er snel vandoor en door de nevel moet je een weg zien te vinden. Zonder zelf geraakt te worden toch de tegenstander verslaan, dat is geen gemakkelijke opgave! Je kunt individueel lasergamen of in teams. Aan het einde van de 15 minuten speeltijd onthullen de scoreformulieren de winnaar of het winnende team.

Lasersquash: een echte work-out

Lasersquash is nog intensiever dan lasergamen! Boek het arrangement en je kunt dit leuke, sportieve spel uitproberen. Misschien als warming-up voor de Laserquest? Het is een echte work-out, dus je krijgt het er zeker warm van. De laserstralen schieten om je oren; wie slaat ze het snelst weg?

MysticGolf

Weer in het donker, maar een spelletje MysticGolf is een stuk minder intensief. Sla een hole-in-one in een fluorescerend decor, met mooie wanddecoraties. De 18-holesbaan is een leuke uitdaging voor jong en oud.

Koop nu tickets