Koop nu tickets
Speel nu met 25% korting

Speel zelf een rol in de hitserie La Casa de Papel

Logo van EscapeGames Leeuwarden

Real life meets virtual reality in de spannende games van EscapeGames Leeuwarden. Jaag net als de overvallers van de Netflix-serie La Casa de Papel op miljoenen en ontrafel de puzzels onder leiding van El Profesor.

De onverschrokken overvallers in de serie La Casa de Papel ontspringen steeds de dans, maar weet je zelf het hoofd ook koel te houden? In de spannende escapegame gebaseerd op deze hitserie ga je de uitdaging aan in virtual reality. Stel een team samen van 4 tot 6 personen en neem plaats voor een zinderend spel.

Escapegame

Eén persoon zet de VR-bril op en betreed de virtuele wereld. De andere teamleden bieden het hoofd aan de puzzels in de echte wereld en moeten ondertussen goed communiceren met de persoon in VR. Alleen door samen te werken kun je de puzzels oplossen en uiteindelijk de kluis kraken! Gelukkig is daar ook El Profesor die de leiding neemt en jullie leidt naar de miljoenen euro's. Alle teamleden zetten afwisselend de VR-bril op, om beide kanten van het spel te ervaren.

Speel samen en tegen elkaar

Je kunt de escapegame met één team spelen, maar ook meerdere teams vormen. Het spel wordt dan nog spannender, want wie is het snelst? Laat de concurrentie niet meeluisteren, want voor je het weet is je voorsprong verdwenen... Een leuke uitdaging voor familieleden, vrienden en collega's.

Het spel duurt ongeveer 2 uur, inclusief speluitleg, en kan ook in het Engels gespeeld worden.

Koop nu tickets