Koop nu tickets
Gratis koffie / thee arrangement

De tijd tikt...razendsnel! Ontrafel Doctor Watsons' mysterie

Logo van Doctor Watsons Escaperoom Rotterdam

Daal af in de donkere kelders van de Rotterdamse Arminiuskerk en probeer het mysterie in de escape rooms van Doctor Watsons te ontrafelen. Wat is het geheim van de architect en wie weet het spoor van de laatste dominee te volgen?

De eerste opdracht is: onthoud het wachtwoord wat je als voorbereiding ontvangt, want dat heb je nodig om de escaperoom in te mogen. Eenmaal binnen neemt Doctor Watsons het woord en neemt je in zijn verhaal mee naar de 18e eeuw. En dan dalen jullie af naar de kelders...

La Résidence

Dr. Watsons moeilijkste kamer is de kamer van de laatste dominee: La Résidence. Hij trok zich terug in zijn zoektocht naar het Aqua da Vida, maar is nooit meer teruggekeerd. In zijn kamer ligt wel een fles met daarin formules en aantekeningen om het levenselixer te brouwen. Maar wat het precieze recept is? En waarom is de dominee verdwenen? Zodra de deur sluit, begint de tijd te tikken.

L'Architecte

De geheime werkkamer van de architect Henry Evers is pas net ontdekt en alles lijkt hetzelfde als hoe het in de 18e eeuw was. Maar schijn bedriegt in escape room L'Architecte. En wat betekenen die symbolen op de muren? Ze suggereren dat de architect lid was van een illuster broederschap. Wie achterhaalt de werkelijke betekenis? Een mysterie wat maar 40% van de deelnemers weet te ontrafelen!

Duizenden mensen gingen je voor, maar lang niet iedereen wist aan de kelders te ontsnappen... Neem jij de uitdaging aan?

Koop nu tickets