Koop nu tickets
Krijg € 0,50 korting per persoon

Zoo Bizar: exotische mini-dierentuin in boerderij

Logo van Zoo Bizar

Zoo Bizar is een mini-dierentuin in een boerderij in het monumentendorp Orvelte. Hier ontmoet je allerlei exotische dieren - en mag je sommige zelfs aanraken. Durf je een wurgslang om je nek te hangen of een vogelspin over je hand te laten lopen?

In de kleine dierentuin van Zoo Bizar ontmoet je meer dan dertig dieren in open vertrekken. Slangen, spinnen, vleerhondjes, gordeldieren en meer. Medewerkers vertellen je graag de leukste weetjes over ze tijdens de Zintuigenpresentatie, die op vaste tijden plaatsvindt. De dierentuin zit in een oude boerderij. Behalve exotische dieren vind je hier ook een boerenstal vol varkens en konijntjes, die je mag aaien. Lief!

Monumentendorp Orvelte

Zoo Bizar ligt in het prachtige museumdorpje Orvelte. Nogal een bijzonder dorp, want hier rijden helemaal geen auto's. Combineer je bezoek aan Zoo Bizar met een tocht door het dorp en bewonder alle historische boerderijen waar het Drentse Orvelte bekend om staat. In de directe omgeving van de kleine dierentuin vind je een schaapskooi en een leuk klim- en klauterpad voor kinderen.

Koop nu tickets