Koop nu tickets
Bewonder het mooie huis Verwolde

Welkom op huis Verwolde!

Logo van Huis Verwolde

Vanbuiten is het statige huis Verwolde al prachtig om te zien, maar ook vanbinnen is het zeker het bewonderen waard! Loop door de ingerichte vertrekken en zie hoe de adellijke familie Van der Borch hier woonde.

Tweehonderd jaar lang bewoonde de familie Van der Borch huis Verwolde. Dit edelmanshuis uit 1776 is nog steeds in originele staat en wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin, een park en een bosgebied. Geniet van de omgeving en ga dan snel naar binnen om het interieur van huis Verwolde te bewonderen.

Verken huis Verwolde

De ingerichte beletage heeft prachtige kamers, zoals de gerestaureerde Chinese kamer met kostbaar Chinees behang, een kinderkamer en de bibliotheek. Het onderhuis, de sfeervol ingerichte kamers en de prachtige tuin kun je op eigen gelegenheid bewonderen. Ontdek in het onderhuis onder meer de keuken en de kamers van het personeel. Audioverhalen, foto's en gebruiksvoorwerpen geven een beeld van hoe het was om te werken op huis Verwolde.

Compleet dagje uit

Naast een bezoek aan huis Verwolde kun je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. In de oranjerie bij het huis is nu de entree, horeca en kasteelwinkel gevestigd. Een mooi plekje voor een kopje koffie of thee met wat lekkers!

Koop nu tickets