Beoordelingen voor Kasteel Cannenburch

(7 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Mooi kasteel, ook met kinderen

Mooi, overzichtelijk kasteel waar we regelmatig komen. Soms om alleen in het netjes onderhouden park te wandelen, soms voor een bezoek aan het kasteel zelf. Er is elke keer wel weer iets te ontdekken, dat de vorige keer niet is opgevallen. De zolder blijft voor kinderen een magische plek met een speciale verrassing. Personeel binnen en in de winkel is altijd vriendelijk. Aanrader voor een uurtje of 2.

 • Roy.
 • Bezoekdatum: 12 september 2016
Leuke middag gehad

Met kleinkinderen de speurtocht gedaan. Erg leuk.
Vrijwilligster in de winkel was erg aardig.
Ontzettend mooi park.
komen beslist terug.

 • N.N..
 • Bezoekdatum: 4 augustus 2014
Wat een beleving

Wat een bijzonder fraai, indrukwekkend kasteel. Vooral met de kinderen is de Verborgen Trappentour een aanrader. Wat is er niet spannender om op plekken te komen waar je normaal gesproken niet door kan/mag.
En op zolder speelt zich helemaal iets bijzonders af waar je stil van wordt.

Na afloop in de Taveerne onder in de kelder van het kasteel een drankje genomen met heerlijke appeltaart.

Wij komen graag nog een keer langs en houden de activiteiten die gehouden worden zeker in de gaten.

 • I.
 • Bezoekdatum: 24 juli 2014
erf fraai

Heb na de restauratie het kasteel bezichtigd. Was getroffen door de vele fraaie voorwerpen die daar in de verschillende kamers aanwezig zijn. De manier van rondleiden (speciale apparatuur) is bijzonder makkelijk. Ook de extra mogelijkheden die je daarmee hebt. Het is een erg mooi kasteel met veel fraai ingerichte kamers en enthousiaste vriendelijke vrijwilligers. Ja, echt een aanrader.
Ook het nuttigen van een drankje of wat eten van iets lekkers in de Orangerie is keurig verzorgd. Daarnaast is ook het park fraai om ook doorheen te wandelen.

 • J.A.A.H. H.
 • Bezoekdatum: 14 november 2011

hallo iets wat me nog steeds enigszins dwars zit is het volgende , heb medio april 2007 kasteel bezocht na een lange autorit maar vond dit gesloten wegens werkzaamheden , kon me echter niets van berichtgeving of aankondiging herrinneren op het internet en ben dus faliekant voor niets gereden .
echter de bijbehorende horeca was wel gewoon open zonder enig geluid van hun kant .
leek en voelde wel een beetje als opzet om de horeca te ontzien .
zal nooit en te nimmer weer vaassen een bezoek afleggen .

 • Brink.
 • Bezoekdatum: 26 december 2009

Het kasteel mag dan indrukwekkend zijn. Het buitengewoon nare en onsymphatieke personeel weet een bezoek eraan flink te vergallen. Ga er aub niet met kinderen heen want het personeel is al hysterisch als de kinderen ergens naar kijken. Zij hebben waarschijnlijk het liefst bejaarden op bezoek. Op het kasteelterrein, wat er uit ziet als een onverzorgd braakliggend stuk bedrijventerrein, waagde mijn zoontje van 9 een stukje grind in de vrijwel leeg staande slotgracht te gooien. Toen schreeuwde een kale, zichzelf heel belangrijk vindende beoefenaar van de herenliefde met een kinderfobie enkele verwensingen naar mijn zoon alsof m'n zoon een bushokje stond te slopen. Binnen in het kasteel stond een hysterische eucalypta die vooral met overslaande stem naar de kinderen schreeuwde dat ze niet aan dit en ook niet aan dat mogen zitten!
In het winkeltje tenslotte werden de kinderen al direkt toegesproken dat ze vooral NERGENS AAN MOCHTEN ZITTEN! Deze hele personeels ploeg moet lekker in een bejaardencentrum gaan zitten want voor een gezellig dagje uit zijn zij net zo geschikt als een stortbui met regen.

 • Marcel.

Leuk kasteel, met mooie tuin. in de herfstvakantie altijd leuke speurtochtvoor de kinderen. Het Koetshuis is ook een enorme aanrader om te eten. Hoogstaand!

 • N.N..

DagjeWeg.NL Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede