Koop nu tickets
Tot € 5,- korting per ticket

Viking Adventures Nijmegen: op avontuur tussen de Vikingen!

Logo van Viking adventures

Bij Viking Adventures kom je terecht in een verlaten vikingdorp in de bossen bij Nijmegen. Ga op zoek naar adrenaline tijdens stoere games, speurtochten en workshops. Een walhalla voor avonturiers van alle leeftijden!

Kruip met het hele gezin in de huid van de stoere mannen uit het hoge Noorden bij Viking Adventures. Kinderen spelen zichzelf moe in het Viking Adventure Park, terwijl de echte thrill seekers zich voor wat meer adrenaline voortbewegen tussen de boomtoppen in het Klimpark.

Viking Adventure Park

In het Viking Adventure Park ga je terug in de tijd. Keer terug naar de periode dat de Vikingen met hun schepen de wereld veroverden en doe ondertussen talloze gave activiteiten. Scoor allereerst je vinkinguitruisting in de werkplaats. Maak een zwaard bij de ijzersmid, een pijl en boog bij de wapensmid of een Vikinghelm bij de kleermaker.

Ga op expeditie en train je skills

Bepakt en bezakt leer je vervolgens vuur maken en train je je vechtskills. Natuurlijk ga je ook op expeditie! Klim in de uitkijktoren, neem een kijkje in de ontdekkingsschuur, wandel over het blotevoetenpad en doe de Viking ontdekkingsspeurtocht. Kom na je avontuur even op adem op het fijne terras, terwijl de kinderen zich vermaken op de speelplaats. Een heerlijk dagje uit vol indrukken!

Viking Klimpark

Geen hoogtevrees? Stijg dan tot grote hoogte in het naastgelegen Viking Klimpark! Klauter en slinger van platform naar platform en zoek je weg over pittige hindernissen zoals touwladders en loopbruggen. Een ware sprong in het diepe wordt het wanneer je je in een vrije val van vijftien (!) meter naar beneden laat storten. Niet vies van een beetje snelheid? Probeer ook de ziplines en zoef over het park. Vergeet vooral niet van het schitterende uitzicht te genieten.
Het Viking Adventure park is open vanaf 1 april.

Koop nu tickets