Koop nu tickets
Jurken passen plus bubbels en lekkers

Daar komt de bruid! Pas je droomjurk bij Wedding Company

Logo van Wedding Company

Wie zegt dat je een bruiloft op de planning moet hebben staan om jezelf in de mooiste jurken ever te draperen? Beleef de mooiste - en meest hilarische - dag van je leven bij Wedding Company. Samen voor de lol trouwjurken passen en bubbels drinken!

Het is de droom van bijna elke vrouw: trouwen. Leuk hoor, ware liefde, maar wat die dag extra bijzonder maakt is die prachtige trouwjurk! Kom met je gevolg bruidsjurken passen bij Wedding Company in Almere. Ga je voor een elegante jurk met sweetheart neckline of voor een sexy mermaid dress? Pas samen de gekste en mooiste jurken en geniet van een glaasje champagne en een dosis zoete of hartige snacks. Er is een heuse catwalk om de outfits op te showen. Hilarisch! Wie weet komt jouw bruidskiekje wel op de Wall of Fame te hangen.

Trouwjurken passen voor fun

Het is alsof je in een aflevering van Say Yes To The Dress bent beland: je strijkt met je entourage neer in de elegante bruidsmodezaak, past unieke japonnen en voelt je een dagje bruid! Professionele bruidsmodestylistes van Wedding Company begeleiden je en zorgen voor de perfecte match. Met drankjes en hapjes word je compleet in de watten gelegd. Leuk: er zijn ook jurken voor bruidsmeisjes!

Ultiem vriendinnenuitje

Met z'n allen trouwjurken passen voor de lol is hartstikke leuk voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of vriendinnenuitje. Er is ruimte voor groepen van maximaal veertig personen.

Koop nu tickets