Koop nu tickets
Extra proefglaasje Uddelaer speciaalbier

Proef bijzondere biertjes op een bijzondere locatie

Logo van Bierbrouwerij Uddelaer

Bij Bierbrouwerij De Uddelaer brouwen ze de lekkerste biertjes in het statige koetshuis van een kasteel. Hoe? De brouwmeester vertelt er vol passie over tijdens de rondleiding met proeverij. Dat smaakt!

Via het prachtige landgoed van Kasteel Staverden kom je bij een fraai wit koetshuis. Achter de grote bogen waar vroeger de koetsen doorheen reden bevindt zich nu een lichte ruimte vol enorme bierketels. De brouwmeester staat al te wachten om je naar het hart van de brouwerij te leiden. Wat is zijn enthousiasme voor het brouwproces aanstekelijk!

In de stallen

Tijdens de rondleiding zie je water, gist, graan en hop veranderen in bier en kom je alles te weten over het ambachtelijke brouwproces. Alleen de eigen recepten van De Uddelaer blijven geheim. Het maakt extra nieuwsgierig, dus hoogste tijd om eens te proeven. Dat kan direct naast de grote bierketels, neergeploft op een comfortabele bank of aan een tafeltje in een van de stallen. Zo'n unieke plek maakt de rondleiding en bierproeverij nog bijzonderder.

Biertje!

Wat smaakt het best: een blondje, een tripel of een IPA? Bij de proeverij kom je er vanzelf achter welke Uddelaer jouw biertje is. Terwijl je geniet van de verschillende smaken gaat om je heen het brouwen gewoon door. Hier kan geen wijnproeverij tegenop. Toch?

Koop nu tickets