Koop nu tickets
#selfie: maak de leukste foto's! 🤳

Sharing is caring in Instagrammuseum Youseum

Logo van Youseum

Op social media lijkt alles perfect, maar wat gebeurt er ná die mooie selfie? Youseum is een speels museum in hartje Amsterdam, waar alles om jou draait. Speel zelf de hoofdrol in de collectie, maak oneindig veel selfies en ontdek wat er gebeurt...

Sharing is caring, maar wat gebeurt er daarna? Ontdek het in het pop-up museum Youseum, waar je zelf de hoofdrol in de collectie speelt. Aan de Amstel, vlakbij station Amstel, wachten er vijftien kamers, twintig experimentele elementen en oneindig veel fotomomenten op je. Het museum is een combi van kunst en fun, maar het zet je ook aan tot nadenken over de rol die social media speelt in onze levens.

Niets is wat het lijkt in Youseum

Duik in een zwembad vol ballen, fotografeer jezelf keer tien in de spiegelwanden en badder tussen de bellen in een plastic jungle. Deze strakke installaties zijn er niet alleen om mooie plaatjes op te leveren, maar staan vaak symbool voor iets om je aan het denken te zetten. Zo kun je aan boord van een zinkend schip letterlijk in likes verdrinken. Is dat het perfecte kiekje waard?

Koop nu tickets