Koop nu tickets
Nu met 42% korting! 🤳

Sharing is caring in het Amsterdamse Instagrammuseum Youseum

Logo van Youseum Amsterdam

Youseum is een speels museum in hartje Amsterdam, waar alles om jou draait. Speel zelf de hoofdrol in de collectie, maak oneindig veel selfies in de 15 unieke kamers en ontdek een wereld waarin je je innerlijke kind kunt loslaten.

Sharing is caring, maar wat gebeurt er daarna? Ontdek het in museum Youseum in Amsterdam, waar je zelf de hoofdrol in de collectie speelt. Vlak bij station Amstel wachten niet alleen vijftien kamers op je, maar ook dertig interacties en oneindig veel fotomomenten. Het museum is een combi van kunst en fun, maar het zet je ook aan tot nadenken over de rol die social media speelt in onze levens.

Niets is wat het lijkt in Youseum

Duik in een zwembad vol ballen, fotografeer jezelf keer tien in de spiegelwanden en badder tussen de bellen in een plastic jungle. Deze strakke installaties zijn er niet alleen om mooie plaatjes op te leveren, maar staan vaak symbool voor iets om je aan het denken te zetten. Zo kun je liggen op stapels geld in de International Bank of You en aan boord van een zinkend schip letterlijk in likes verdrinken. Is dat het perfecte kiekje waard?

Eindeloos veel fotomogelijkheden

Vergeet niet je mobiel mee te nemen en maak eindeloos veel foto's. Of gebruik het camerasysteem in de kamers om digitale foto's te maken. Jouw creativiteit staat voorop. Vragen? Dan kun je terecht bij de gidsen die je graag helpen je bezoek onvergetelijk te maken.

Let op: Deze tickets zijn alleen inwisselbaar bij Youseum Amsterdam.

Koop nu tickets