Beoordelingen voor Youseum

(17 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Hele leuke ervaring!

Meer begeleiding zou fijn zijn geweest, Social media is voor mij geheel nieuw. Iemand extra aanwezig in de kamers om te helpen met foto’s maken.(wij waren samen waardoor we vaak alleen op de foto moesten)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 3 december 2022
Geweldig museum

En je staat mooi in het middelpunt en mooie foto's als herinnering!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezoekdatum: 11 november 2022
Oud & versleten

Het is duur en bent na 45 minuten weer buiten. Ook zijn vele onderdelen in de kamers versleten of zelfs stuk.

  • Janny D. V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 november 2022
Fantastic

We booked by mistake for Amsterdam instead of Westfield but Gina from Yousseum fixed this.
Thank you Gina!
I wonder wht would have happened if she couldn't fix it. You should make it clearer on the website for which cityis the booking.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 november 2022
Super leuk en geweldige ervaring

Ziet er tof uit en leuk opgezet. Super tof om een uurtje rond te lopen

  • Arné
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 oktober 2022
Leuke middag

Leuk museum waar je actief bezig bent.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2022
Top

Top

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 27 september 2022
Leuk en goede begeleiding van het personeel.

Heel leuk concept. En een thema van deze tijd. Aanrader.

  • ron h.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2022
De kinderen hebben genoten (12 en 13)

Erg leuk bedacht allemaal, alleen de foto’s die je daar kan maken , dat werkt niet heel goed. We hebben er maar een paar gekregen en er zijn ook maar weinig plekken waar je die foto’s kan maken

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 28 juli 2022
Origineel dagje uit

9

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2022
voor jong, oud, man, vrouw en alles daar tussenin

Genoten, divers, verrassend, interactief, leuk en mooi.

  • Esther V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 29 juli 2022
It was nice

Ik heb samen met gezelschap genoten.

  • Ingrit M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 18 juni 2022
Absoluut geen 20 euro waard.

Ballorig is leuker. Heb je meer schik van. Een uur een tour? Ze bedoelen een half uur en dan ben je er al door. Best een beetje geldklopperij voor wat er aangeboden word.

  • Robin
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 augustus 2021
Erg leuk en interactief

Geschikt voor Instagram fanaten

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 26 februari 2020
een dagje youseum

Ik vond het leuk want je had allemaal verschillende ruimtes.Ik vond de geld en de goud kamer heel leuk en de ballenbak.

  • joyce D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 21 februari 2020
Leuk voor Instagrammers die een mooie foto willen

Goed , leuke foto's en filmpjes gemaakt, soms wel ff wachten
Jammer dat je er niets kunt eten
Garderobe aan de kleine kant
Aardig gratis drankje

  • Jan H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 februari 2020
Slim verdienmodel

Slim verdienmodel

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 21 februari 2020

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
dwrdsvbdn