Koop nu tickets
Boek met € 8,- korting

AR City Game: avontuurlijk groepsuitje in de stad

Logo van AR City Game

Hul je in mysterie en ontrafel de geheimen van een Russische spion. Of laat je leiden door El Profesor en beroof de Koninklijke Munt, net als in de hitserie La Casa de Papel. De AR Citygames creëren in elke stad een intrigerende wereld.

Voor iedereen die met een grote of iets kleinere groep iets leuks en origineels wil ondernemen zijn de Augmented Reality Citygames ideaal. Je kunt deze spannende citygames met tot wel 500 mensen tegelijk spelen. Verdien als team punten door goed samen te werken en strijd samen tegen andere collega's of vrienden. En beleef bovendien een gezellige dag in een mooie Nederlandse stad. Door augmented reality zie je virtuele objecten en omgevingen in de echte wereld. Deze gave techniek wordt gecombineerd met puzzels en escaperoom-achtige missies.

From Russia with love

Als een ware James Bond duik je samen met je team in de duistere wereld van Russische spionnen. Nadat een spion is vergiftigd, is het aan jullie de codes te ontrafelen die hij heeft achtergelaten. Een koffer vol gadgets is het wapen in de strijd in een wereld waarin niemand te vertrouwen is. Ontdekken jullie de waarheid in de virtuele kluizen?

La Casa de Papel

Bij de hitserie La Casa de Papel keken de vele kijkers ademloos toe hoe El Profesor de Koninklijke Munt overviel. Vindt deze briljante leider in jullie net zo'n geweldig team overvallers? Plan de overval zorgvuldig in deze spannende citygame en beantwoord alle vragen die verstopt zijn in de stad. De enige manier om te slagen én met het grote geld te vluchten is een waterdicht plan.

Koop nu tickets