Koop nu tickets
Bekijk de aanbieding!

Avontuurlijk dagje uit in Adventure City Rotterdam

Logo van Adventure City Rotterdam

Het avontuur wacht op je in Adventure City Rotterdam! In dit klimpark klim en klauter je binnen en buiten, met uitzicht over de iconische Rotterdamse skyline. Er zijn hier klimparcoursen en uitdagende adventures voor verschillende leeftijden.

Adventure City Rotterdam heeft klimroutes en ziplines voor iedereen! Terwijl kinderen vanaf 4 jaar het 1 meter hoge puppy klimparcours trotseren, wagen oudere kinderen zich over de touwbruggen naar het nettenparcours. Ervaren en onbevreesde klimmers durven de free fall quick jump op 12 meter hoogte aan. Er zijn allerlei attracties, klimroutes en klauterroutes voor verschillende leeftijden in het avonturenpark.

Klimmen en boulderen

Waag je op één van de klimmuren, die eruitziet als een echte rotswand. Of probeer eens boulderen uit! Hierbij klim je op meer dan 4 meter hoogte ongezekerd, via verschillende routes. Een leuke adventure is Via Ferrata, de 'ijzeren weg'. Klim omhoog via ijzeren trappen en tonnen. Bij de free fall quick jump ga je juist naar beneden, vanaf 12 meter. Door het speciale quick jump systeem spring je in één keer naar beneden en land je veilig met beide benen op de grond. Ook spannend is de 150 meter lange zipline!

Veiligheid

Tijdens het klimmen zijn alle klimmers in Adventure City Rotterdam altijd veilig gezekerd. Het nettenparcours kunnen kinderen ongezekerd trotseren; er zitten ook netten aan de zijkanten, waardoor ze er niet af kunnen vallen. Het boulderen doen klimmers ongezekerd boven een dikke, zachte ondergrond die de klap van een eventuele val opvangt.