Koop nu tickets
10% korting op een kinderfeestje

Vier een actief kinderfeestje op locatie in Amsterdam

Logo van Kinderfeestje Amsterdam

Een origineel kinderfeestje bedenken is best lastig. Gelukkig heeft UP Events ideeën te over! Lasergamen, bubbelvoetbal of een escaperoom? Laat de jarige een activiteit kiezen en op de locatie wordt alles voor je geregeld.

De jarige kijkt er vaak al weken naar uit: het kinderfeestje! Maar wat ga je doen met een groep kinderen? Up Events heeft veel gave activiteiten voor kinderen vanaf acht jaar. Wordt het een spannende lasergame of een ontsnapping uit een escaperoom?

Escape rooms voor kinderen

Samen puzzelen, raadsels oplossen en zo snel mogelijk ontsnappen! De drie escape rooms van Up Events zijn speciaal voor kinderen ingericht. Een leuke uitdaging voor jongens en meiden vanaf acht jaar. Zijn ze de straatbende te snel af of bezorgen ze een schat terug bij Bassie en Adriaan? De tijd tikt...

Lasergamen op je kinderfeestje

In de lasergame-arena van Up Events rennen alle kinderen heen en weer, op zoek naar een mogelijkheid om de tegenstander uit te schakelen. En hun lasergun weer te upgraden! Strijd tegen elkaar in teams en probeer samen met je vriendjes kampioen te worden. Een spannende strijd, die altijd goed afloopt. Met chips en limonade!

Arrangementen kinderfeestje

Een kinderfeestje bij UP Events is inclusief 1 activiteit, een zakje chips en onbeperkt limonade. Je kunt het arrangement eventueel uitbreiden met meer activiteiten. Ook leuk: boogschieten, Archery Tag, bubbelvoetbal, VR, GPS game: Magic Portal of een graffiti workshop.