Koop nu tickets
Ruim € 15,- korting

Klimmen vol adrenaline bij Zips 'n Ropes

Logo van Zips 'n Ropes

De adrenaline giert door je lijf bij Zips 'n Ropes. Scheer met een noodgang over het water aan de High Voltage zipline of laat je vanaf grote hoogte loodrecht naar beneden vallen vanaf de Insane Gravity.

Klimavontuur voor iedereen

Of je nu met knikkende knietjes op de rand staat of niet kunt wachten om er volop in te duiken: Zips 'n Ropes is een tof avontuur voor iedereen! Het park zit vol spannende klimattracties waar je hart sneller van gaat kloppen. Je hebt geen ervaring nodig om de attracties te trotseren. Klimmateriaal en uitleg krijg je op locatie en er is altijd een begeleider bij.

Klimattracties Zips 'n Ropes

Met een ticket van DagjeWeg.NL Tickets heb je 1,5 of 3 uren toegang tot alle klimuitdagingen bij Zips 'n Ropes. Sjees bijvoorbeeld aan een zipline over het water met High Voltage of laat je vijftien meter naar beneden vallen vanaf de Insane Gravity. Probeer de gigantische Adrenaline Swing uit, slinger je een weg langs obstakels in de Gorilla Vine Extreme en abseil van grote hoogtes bij de Cliff Hanger.

Elke attractie heeft zijn eigen uniek uitdaging. Test je behendigheid bij het kratten stapelen op de Tower of Thrills, klim zo hoog mogelijk recht omhoog in de Monkey Madness en gebruik al je spierkracht voor The Wall. Bird's Nest is ook een aanrader. Beklim de toren en geniet van het geweldige uitzicht over het park. Ook leuk: leer vlak buiten het klimpark boogschieten op de Hunting Grounds. Je bent met gemak uren zoet bij Zips 'n Ropes!