Koop nu tickets
Ticket met € 1,- korting

Betoverend dagje uit: Sprookjesbos Valkenburg

Logo van Sprookjesbos Valkenburg

Is dat niet het huisje van Hans en Grietje? En kijk, daar ontwaakt Sneeuwwitje uit haar magische slaap! In Sprookjesbos Valkenburg spelen kinderen tussen sprookjes, ridders en prinsessen. Ook voor volwassenen is het een betoverend dagje uit.

Spelen in een bosrijke omgeving, met speeltoestellen en attracties die rechtstreeks uit beroemde sprookjes lijken te komen. Tuur door de zoete ruitjes van het snoephuisje van Hans en Grietje, trotseer de spannende schommelboot en speel tussen de kabouters. Klimmen en klauteren kan ook, in de stijl van de Rattenvanger van Hamelen. En hé, daar tussen de speeltoestellen staan grote paddenstoelen, rood met witte stippen! Sprookjesbos Valkenburg is een authentiek speelparadijs voor kleine en grote kinderen.

Spannende avonturen

Naast alle speeltoestellen en sprookjesachtige attracties zijn er veel avonturen te beleven in het Sprookjesbos. Verken de ondergrondse Gevaarlijke Groeve, waar draakje Doeps en zijn familie wonen. Ze zijn vriendelijke draken, maar worden niet graag wakker gemaakt... Durf jij naar binnen? Ook is er in het speelpark een KidsEscape met toverthema, voor kinderen van 6 tot 9 jaar en van 9 tot 12 jaar. De escaperoom is los te boeken, tegen een aanvullend tarief.