Koop nu tickets
Bestel tickets met korting

Waar je ook woont, deze feestjes komen naar je toe

Logo van Sportieve kinderfeestjes Sportproductions

De ballen vliegen in het rond tijdens het originele kinderfeestje FIFA Skill Games! En met je vrienden heb je de tijd van je leven tijdens het spannende spel Archery Tag. Sportproductions organiseert alles voor jullie, zelfs een locatie om de hoek.

Elk jaar komen ze terug: de kinderfeestjes. Probeer dan maar om steeds met iets origineels te komen voor de jarige jet of job. Of misschien is het jouw beurt om de familiedag te regelen en heb je even geen inspiratie. Kijk niet verder, want als jullie met minimaal twaalf personen zijn, dan heeft Sportproductions twee leuke aanbiedingen voor je.

Voetbalfeestje!

De ballen liggen al klaar voor de voetballertjes in de dop bij het kinderfeestje FIFA Skill Games. Al snel dribbelen de kids als ware professionals over het veld. Wie is net zo goed als Messi? En wie schiet zo hard als Ronaldo? Met de zes voetbalactiviteiten gebaseerd op de razend populaire game FIFA 20 Ultimate Team, is het feestje veel te snel voorbij. Daar zorgen de instructeurs wel voor, die de kinderen van begin tot eind begeleiden. Voor de leeftijd acht tot en met twaalf jaar.

Pak pijl en boog

Actie, adrenaline en kijken wie de beste is! Archery Tag is een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Probeer een pijl te vangen, zodat neergeschoten teamleden weer het veld op mogen. Duik en rol over het veld om verdwaalde pijlen op te rapen zonder zelf geraakt te worden. En wie verovert de vlag van de tegenstander? Spannend tot het eind! Leuk vanaf acht jaar.

Koop nu tickets