Koop nu tickets
Stap aan boord met 30% korting

Zeil mee naar de Marker Wadden op het luxe Zeilschip Bounty

Logo van Individueel meezeilen ZeilschipBounty.nl

Geen ronkende motoren, maar slechts het geluid van de wind vergezelt je op een reis met Zeilschip Bounty. Vaar mee naar de Marker Wadden met dit bijzonder luxe zeilschip en voel je een ontdekkingsreiziger op zee. Op weg naar avontuur!

Bezoek Marker Wadden

Hoe goed je Nederland ook kent, de kans is klein dat je het nieuwste stukje land al hebt bezocht. Monster aan bij Zeilschip Bounty en maak kennis met de Marker Wadden. De Bounty vaart op die dag uit van de Bataviahaven in Lelystad om koers te zetten naar dit bijzondere natuurgebied. De Marker Wadden bestaat uit vijf natuureilanden, gemaakt van slib uit het Markermeer. De eilanden moet zorgen voor helder water en een gebied waar vogels en vissen zich thuis voelen.

Op een onbewoond eiland

Na ongeveer twee uur zeilen komt Zeilschip Bounty aan bij het bezoekeiland van de Marker Wadden. Trek stevige schoenen en warme kleding aan en volg vanuit het informatiecentrum een van de drie wandelroutes over het eiland. Een paradijsje voor vogels, die je hier volop zult spotten. Na twee uur vaart Zeilschip Bounty weer terug naar Lelystad.

Koop nu tickets