Koop nu tickets
Boek nu met 20% korting!

Elektrisch toeren door Nederland met E-Chopper Tours

Logo van Spyder Wheelz

Ben je er klaar voor om Nederland te verkennen? Op een E-Chopper van Spyder Wheelz toer je elektrisch door de omgeving van Zandvoort of Bodegraven. Ontdek deze mooie pareltjes tijdens een route vanaf een locatie naar keuze!

Ontdek de omgeving van Zandvoort en Bodegraven op een E-Chopper tijdens een E-Chopper Tour van Spyder Wheelz. Bij je startpunt krijg je tips mee voor tijdens je rit. Zo weet je zeker dat je onderweg geen bijzondere bezienswaardigheden, leuke stopadresjes en goede eettenten hoeft te missen. Wil je een hele dag op pad of een paar uurtjes? Het kan allebei.

Zandvoort of Bodegraven?

Voor welke Hollandse parel ga jij? Met deze aanbieding toer je extra voordelig met Spyder Wheelz door Zandvoort of Bodegraven. Tuf elektrisch langs de kust van het bruisende Zandvoort of verken het Groene Hart van Nederland in het pittoreske Bodegraven.

Lekker groen toeren

Dat je er met Spyder Wheelz alleen elektrisch op uit kunt, is geen toeval. Met de E-Chopper Tours dragen ze bij aan een schonere toekomst, met groen vervoer en schone energie.

Koop nu tickets