Koop nu tickets
Speel nu met korting!

Ontsnap thuis uit een online escaperoom voor alle leeftijden

Logo van Escape Room @ Home

Je thuis vervelen? Hoeft niet! Speel deze escape room thuis, in je eentje of met een groep. Escape Room @ Home heeft escape games voor alle leeftijden, al vanaf 3 jaar. Speel het op je tablet of telefoon en ontsnap online uit een room naar keuze.

Voor de escape rooms van Escape Room @ Home hoef je de deur niet uit. Je speelt de game namelijk via de app op je tablet of smartphone. Je krijgt 1 uur de tijd om te ontsnappen. Uit welke omgeving? Dat kies je zelf; er zijn verschillende games voor verschillende leeftijden beschikbaar. Ontsnap bijvoorbeeld uit een boerderij, hotel, kasteel of groot landhuis. Spelen kan in je eentje of met een groep. Het maximaal aantal personen is 5.

Speel samen met de kinderen

De games zijn zo gemaakt dat je ook samen met je kinderen kunt spelen, als je wilt. Per leeftijdscategorie is er een escaperoom beschikbaar met een uniek thema, passend bij de leeftijd. Los samen raadsels op, voltooi (internet) zoekopdrachten en maak leuke foto- en video-opdrachten om de room te verslaan. Per opdracht krijg je een aanwijzing waarmee je de uitgang zo snel mogelijk kunt vinden en dus kunt ontsnappen.

Zo werkt het

Boek de escaperoom naar keuze. Na het voltooien van de boeking ontvang je automatisch de speluitleg en je inloggegevens van de app. Met deze unieke inlog kun je de game één keer spelen. Wanneer je dat doet, bepaal je zelf. Een game duurt maximaal 1 uur.

Koop nu tickets