Koop nu tickets
Huur een vintage VW met € 10,- korting

Nostalgisch toeren door Gelderland in vintage VW

Logo van Dagje toeren met een VW-klassieker

De paden op, de lanen in! Ga met z'n allen in een oldtimer op stap. Huur bij Vintagecars Wapenveld een Volkswagen Kever met schuifdak of een Golf Cabrio. Samen een heerlijk nostalgisch dagje uit, waarmee je sowieso veel bekijks trekt op de weg.

Bereid je voor op jaloerse blikken van bewonderaars, enthousiast gezwaai en vrolijk getoeter van mede-vintagefans. Lekker een dagje ouderwets toeren, in een vintage auto van Vintagecars Wapenveld. Je hebt keuze uit de Volkswagen Kever uit 1968 met schuifdak en de Volkswagen Golf 1 Cabrio uit 1985.

All-inclusive toeren

Met een all-inclusive pakket voor 150 kilometer toeren ben je gelijk voor de hele dag klaar. Verken de Veluwe, Achterhoek, de kop van Overijssel en geniet samen van een dagje uit met vintage vibes!

VW Kever 1968

Als iets vintage schreeuwt, is het wel de Kever. Iedereen kent deze nog wel van vroeger. Het roomwitte exemplaar van Vintagecars heeft alle klassieke kenmerken, inclusief schuifdakje. En helemaal leuk: op de ingebouwde retro radio staat de Top 2000 voor je klaar om de beleving compleet te maken.

VW Golf 1 Cabrio 1985

Ook in deze klassieker geniet je van de Top 2000 op de radio. De Golf is een populaire keuze voor stelletjes. Een lekker windscherm, dak naar beneden en toeren maar. Leuk weetje: deze cabrio heeft als bijnaam 'het aardbeienmandje', vanwege de rolbeugel boven de hoofdsteunen.