Koop nu tickets
Met een vintage VW toeren op de Veluwe!

Nostalgisch toeren door Gelderland in vintage VW

Logo van Dagje toeren met een VW-klassieker

De paden op, de lanen in! Ga met z'n allen in een oldtimer op stap. Huur bij Vintagecars Wapenveld een Volkswagen Kever met schuifdak of een Golf Cabrio. Samen een heerlijk nostalgisch dagje uit, waarmee je sowieso veel bekijks trekt op de weg.

Bereid je voor op jaloerse blikken van bewonderaars, enthousiast gezwaai en vrolijk getoeter van mede-vintagefans. Lekker een dagje ouderwets toeren, in een vintage auto van Vintagecars Wapenveld. Je hebt keuze uit de Volkswagen Kever uit 1968 met schuifdak en de Volkswagen Golf 1 Cabrio uit 1985.

Eropuit met het gezin

Verken vooraf met de Toergids je eigen route en plan leuke stops voor onderwerg: voorpret verzekerd. Ontdek de Veluwe, de Achterhoek, de kop van Overijssel en geniet samen van een dagje uit met vintage vibes! Picknickmand mee en iedereen geniet, ook de kinderen. Beide auto’s beschikken over 5 gordels: de kinderen kunnen dus zonder bezwaar mee.

Super voor een romantische date

Zoek je iets voor een gave date of om je partner mee te verrassen? Zowel de cabrio als de kever brengen even de romantische vibes van vroeger terug. Dat wordt een date om nooit meer te vergeten.

VW Kever 1968

Als iets vintage schreeuwt, is het wel de Kever. Iedereen kent deze nog wel van vroeger. Het roomwitte exemplaar van Vintagecars heeft alle klassieke kenmerken, inclusief schuifdakje. En helemaal leuk: op de ingebouwde retro radio staat de Top 2000 voor je klaar om de beleving compleet te maken.

VW Golf 1 Cabrio 1985

Ook in deze klassieker geniet je van de Top 2000 op de radio. De Golf is een populaire keuze voor stelletjes. Een lekker windscherm, dak naar beneden en toeren maar. Leuk weetje: deze cabrio heeft als bijnaam 'het aardbeienmandje', vanwege de rolbeugel boven de hoofdsteunen.

Koop nu tickets