Koop nu tickets
Boek je kasteelkaartje met extra's

Kasteel De Keverberg: waar historie en heden samenkomen

Logo van Kasteel De Keverberg

Kasteel De Keverberg is een mix van middeleeuws en modern. Verken de historie op het kasteel of ga met het gezin op een eigentijdse schattenjacht. Sla het gratis Maasterras niet over; vanaf hier heb je een spectaculair uitzicht over de omgeving.

Kasteel de Keverberg ligt op een prachtige plek aan de Maas, in het pittoreske Kessel. Het kasteel is een historische parel in Limburg en stamt uit 950. Door de jaren heen is het meerdere keren afgebroken en opgebouwd, met een interessante mix van oud en nieuw als resultaat. Dwaal door het kasteel en ontdek alle interessante en eeuwenoude verhalen die achter de poorten schuilgaan. Lekker bijkomen met een drankje een stuk vlaai doe je op de Binnenplaats, en in de zomer op het Maasterras.

Extra activiteiten

Ga op avontuur op en rondom het kasteel met deze spannende activiteiten. Beide zijn leuk voor alle leeftijden en gewoon tijdens openingsuren te doen. De tochten duren allebei zo'n twee uren.

  • Code Keverberg - Een speurtocht in en rondom het kasteel. Werk samen om de juiste code bij elkaar te puzzelen tijdens de tocht vol opdrachtjes, om de schatkist te openen. Je krijgt een rugzak vol hulpmiddelen mee.

  • Geheim van de Baron - Nog zo'n spannend avontuur op het kasteel. Los vijf opdrachten op, ontcijfer het geheimschrift van de Baron en ontdek zijn geheimen. Leuk: je krijgt een metaaldetector en blacklight zaklamp mee.

Koop nu tickets