Koop nu tickets
€ 4 korting + gratis consumptie

Actief dagje Giethoorn met het hele gezin

Logo van HistoMobil

Een compleet en actief dagje uit met de familie? Doe de Gezinschallenge van HistoMobil! Eerst binnen of buiten een potje glowgolf of klompgolf, daarna samen lasergamen en op speurtocht en tot slot gezellig varen met de fluisterboot.

Echt een compleet dagje uit voor het hele gezin. HistoMobil heeft allerlei leuke activiteiten voor je in petto, die leuk zijn voor gezinsleden van alle leeftijden.

Activiteiten binnen en buiten

Mooi weer? Ga lekker buiten klompgolfen. Dit is een soort golf, maar dan met een klomp aan het uiteinde van je golfclub - ook heel leuk voor kinderen. Liever binnen golfen? Binnen kun je glowgolfen. Minigolf met glow in the dark effecten! Als het slecht weer is en er meer outdoor activiteiten op de planning staan, worden er alternatieven gezocht.

Dagje uit in Giethoorn

Hollands Venetië: varen door Giethoorn staat op menig bucketlist en dat is niet voor niets. Sluit de Gezinschallenge af met een ontspannende rondvaart op een fluisterboot door het pittoreske Giethoorn. Gezellig samen napraten over de leuke dag en ondertussen het mooie Giethoorn bewonderen!