Koop nu tickets
Nu tot € 10,- korting

Autorally: volg het kompas naar een onbekende bestemming

Logo van BeLEEF Navigames Autorally

Volg het kompas van RLLY en speel een leuk navigatiespel tijdens een autorally. Op weg naar een onbekende bestemming! Onderweg kom je allerlei leuke opdrachten tegen, die je uit moet voeren om punten te halen.

Stap in de auto en het kompas voert je in deze navigatiegame langs de mooiste plekken in een gebied naar keuze. Kies een autorally en na aankoop ontvang je de code die je in de app kunt invoeren. Zoek de route die je hebt gekozen en begin de rally op het aangegeven startpunt. Waar je naar toe gaat? Daar kom je alleen achter door van punt naar punt te navigeren via het kompas en de afstandsmeter in de app. De route voert je langs de leukste weggetjes en plekken en er is onderweg van alles te zien.

Samen punten scoren

Zet al je navigatieskills in, vind de aangegeven punten en voer daar uitdagende opdrachten uit. Daarmee kun je punten scoren! Wie haalt de hoogste score? De autorally's in de verschillende regio's zijn leuk om samen met vrienden te doen of met het hele gezin. Onderweg krijg je veel informatie over de omgeving.

Veel routes om uit te kiezen

Heb je de smaak te pakken? RLLY heeft nog veel meer rally's die je met de auto kunt doen. Door zelf te navigeren kom je op de mooiste plekken. En elke route is tot het einde weer een verrassing! Je rijdt ongeveer 60 tot 80 kilometer en bent zo'n 4 tot 6 uur onderweg.

Koop nu tickets