Koop nu tickets
Nu tot € 10,- korting

Speel een spannend navigatiespel van RLLY

Logo van BeLEEF Navigames

Volg het kompas van RLLY en speel een spannend navigatiespel in een wandelrally of autorally. Onderweg kom je allerlei leuke opdrachten tegen, die je uit moet voeren om punten te halen. Speel samen of strijd tegen elkaar!

Bereid je voor op een avontuurlijke tocht met RLLY. Wandelend of in de auto: het kompas voert je langs de mooiste plekken. Kies een ticket en na aankoop ontvang je de code die je in de app kunt invoeren. Zoek de route die je hebt gekozen en begin de rally op het aangegeven startpunt. Waar je naar toe gaat? Daar kom je alleen achter door van punt naar punt te navigeren via het kompas en de afstandsmeter in de app.

Samen punten scoren

Zet al je navigatieskills in, vind de aangegeven punten en voer daar uitdagende opdrachten uit. Daarmee kun je punten scoren! Wie haalt de hoogste score? De Navigames zijn leuk om samen met vrienden te doen of zelfs met het hele gezin.

Veel routes om uit te kiezen

Heb je de smaak te pakken? RLLY heeft nog veel meer rally's die je te voet, op de fiets of met de auto kunt doen. Door zelf te navigeren kom je op de mooiste plekken. En elke route is tot het einde weer een verrassing!

Koop nu tickets