Koop nu tickets
Boek je groepsuitje met korting

Combineer leuke activiteiten met lekker eten

Logo van Groepsuitje Limburg

Dagje uit met het gezin of een kleine groep? Groepsuitje Limburg heeft leuke binnen- en buitenactiviteiten voor je in petto! Speel samen archery golf, verken De Groote Peel en ga op kickbikesteps op safari door het natuurgebied.

Eerst lekker actief eropuit in het mooie natuurgebied De Groote Peel en daarna samen aanschuiven voor een welverdiend hapje en drankje. Je hebt keuze uit 3 leuke buitenactiviteiten.

Archery Golf

Laat de Robin Hood in je los en ga de strijd aan! Met pijl en boog schiet je op 10 holes in de lucht. Je doel is om de pijl door het gat te schieten. En natuurlijk is de ene hole moeilijker dan de andere. Geen zorgen; alle pijlen hebben foam-tops. Geschikt vanaf 12 jaar.

Duatlon

Met de locatie van Groepsuitje Limburg als startpunt ga je met een routeboekje op zak op steps richting De Groote Peel. In het natuurgebied kun je prachtig wandelen. Verken de mooie omgeving en ga daarna per step weer terug naar het startpunt.

Peelkolderstepsafari

Race als een speer door Ospel en omgeving op een kickbikestep. Volg je eigen route of volg de route van de Peelkolderstepsafari. Zo ontdek je de mooiste en originele plekjes van de regio en is je tocht gevuld met leuke vragen en weetjes voor onderweg.

Eten

Combineer je actieve dagje uit met een lekker maal. Een speciale picknick of een High Friet of High Chocolate, bijvoorbeeld. Grappig: bij de Crazy Brunch en Crazy Dinner stel je met cryptische beschrijvingen je eigen 4-gangen menu samen. Je volgt instructies op en puzzelt zo een gerecht bij elkaar. Zelfs op het bestek staan omschrijvingen verwerkt, waardoor grappige combinaties ontstaan.

Koop nu tickets