Koop nu tickets
€ 2,50 korting op je Escape Tour

Verken samen een stad naar keuze met Escape Tours

Logo van Escape Tours

Iedere stad heeft een geheime uitgang. Kun jij die vinden? Ga de uitdaging aan in een stad naar keuze met de Escape Tour! Een Escape Tour is een unieke en spannende manier om samen een stad te ontdekken.

In elk stadscentrum gaan wilde verhalen en diepe geheimen schuil. Ontrafel ze en ontdek ondertussen het hart van een stad naar keuze met Escape Tours! Een citygame met net dat beetje extra, want het is een stedentrip en outdoor escaperoom in één.

Escape Tours: het spel

Samen met je gevolg van 2 tot 4 mensen per team ga je op ontdekkingstocht door een stad naar keuze. Lukt het jullie om binnen 2 uren uit de stad te 'ontsnappen'? Je krijgt instructies op je telefoon, doet leuke opdrachten en komt voor lastige raadsels te staan in de historische binnenstad van de locatie. Je kunt ook met meerdere teams spelen, dan strijd je om de snelste tijd!

Hoe het werkt

Kies welke stad uit het aanbod je het leukst lijkt en boek één game per team. De aanbevolen grootte voor een team is maximaal 4 personen, zodat iedereen actief mee kan doen. Je ontvangt gelijk informatie per e-mail over hoe je de Escape Tour kunt starten. Je kunt het spel starten wanneer je zelf wilt; er zit geen vervaldatum aan je boeking vast. Vervolgens ga je naar de desbetreffende stad, los je het raadsel op en 'ontsnap' je binnen 2 uur. Wie weet kom je zelfs op de online highscore lijst van die maand met je team!

Koop nu tickets