Koop nu tickets
Boek een workshop

Workshop zijdeschilderen bij B-Silk

Logo van B-Silk

Maak van een stuk zijden stof een heel persoonlijk kunstwerk tijdens een workshop zijdeschilderen van B-Silk. Onder leiding van een gepassioneerde workshopleidster krijgt iedereen deze eeuwenoude techniek onder de knie.

Op jonge leeftijd begon Britt van Dam met zijdeschilderen, een techniek die ze leerde van haar moeder. En nog steeds is ze erg enthousiast over deze, voor veel mensen onbekende, techniek. Op locaties in Amsterdam en Amstelveen leert ze je graag hoe je iets moois maakt op een stuk zijde. Verwacht geen oubollige creaties; maar gave patronen van dieren of bloemen.

Workshop zijdeschilderen

Een workshop zijdeschilderen begint met het opspannen van de zijde op een spanraam. Iedere deelnemer kiest een print en tekent die op de stof. Je kunt kiezen uit de prints van B-Silk of zelf thuis alvast een leuk patroon printen. Daarna kan het verven met verschillende kleuren beginnen. Het resultaat? Een mooie persoonlijke print op een t-shirt, gefixeerd en vastgemaakt door B-Silk.

Voor kinderen

Ook voor jonge creatievelingen is een workshop zijdeschilderen erg leuk. Kinderen vanaf acht jaar maken tijdens een workshop een knuffelkussentje met een leuke print. Idee voor het volgende kinderfeestje?