Koop nu tickets
Boek het avontuur van je leven

Zoektocht vol raadsels, puzzels en de actie uit actiefilms

Logo van Undercover 030

Er is een koffer gestolen waarmee de politie en andere hulpdiensten kunnen worden afgeluisterd. Weten jullie hem terug te vinden zodat hij uit de handen blijft van gevaarlijke bendes? Stap in een real life actiefilm bij Undercover 030.

Dit is een missie van levensbelang en jullie hebben twee uur om de koffer met de C2000-ontvanger terug te vinden. Voor de koffer weer van de radar verdwenen is en de criminaliteit naar een nieuw hoogtepunt stijgt. Dat vraagt slimheid en een behoorlijke dosis moed. Durf je het aan om stiekem trackers op een auto te plaatsen, ongezien foto's te maken van een bad guy of een koffer uit de auto van een crimineel te stelen als dat nodig is? Stap dan in je auto voor de dag van je leven!

Mix van escaperoom en actiefilm

Tijdens je zoektocht naar de koffer los je puzzels en raadsels op zoals je die ook in escaperooms vindt, gecombineerd met de actie uit films en series. Een zoektocht die je stap voor stap dichter naar je doel brengt. Maar ook steeds dieper in de onderwereld, waar het gevaar overal loert. Pas op voor de bendeleden die jullie willen tegenhouden! Ja, die kom je echt tegen, want professionele acteurs zorgen voor een levensecht avontuur. Vandaag moet je echt een actieheld zijn.

De missie duurt ongeveer twee uur en speelt zich volledig af in de buitenlucht. Je hebt een auto nodig om deel te nemen. Geschikt voor volwassenen en tieners vanaf tien jaar.

Koop nu tickets