Koop nu tickets
Boek nu je dagje herfstkamp!

Beleef een onvergetelijke dag bij Herfstkamp Amsterdam

Logo van Zomerkamp Amsterdam

Boogschieten, samen muziekmaken en actief bezig zijn in de buitenlucht. Herfstkamp Amsterdam heeft alles wat je van een classic camp experience verwacht! Ook deze herfst hebben ze leuke kampdagen vol activiteiten voor kids van 8 tot en met 13 jaar.

Wat is er te doen in deze herfstvakantie? Bij Herfstkamp Amsterdam heel veel! Kinderen van 8 tot en met 13 jaar kunnen de hele herfstvakantie lang genieten van kampdagen in het UPventure Camp van UP Events. Alle kampdagen zijn zonder overnachting. Herfstkamp Amsterdam heeft op een kampdag van 09:00 uur tot 17:00 uur allerlei leuke en sportieve activiteiten voor kampgangers in petto.

Wat ga je doen op kamp?

Herfstkamp Amsterdam zit vol kamp-klassiekers. Leer boogschieten, survivallen, muziekmaken, doe mee met creatieve workshops en breng je dag lekker veel buiten door. De kinderen dagen elkaar uit voor een potje bubbelvoetbal of lasergamen en doen allerlei leuke en leerzame activiteiten. Ze leren nieuwe dingen, spelen samen met anderen en genieten van de frisse lucht. Het kamp ligt op een lekker groen terrein in Amsterdam-West en er is zelfs een strandje voor spellen in het zand.

Het hele jaar door kamp

Zomerkamp, Meikamp, Herfstkamp: Zomerkamp Amsterdam organiseert het allemaal. In verschillende schoolvakanties kunnen kinderen hier terecht voor een avontuurlijke, gezellige en leerzame dag.