Koop nu tickets
Boek je tickets en workshop met korting

Rondleiding door Delfts blauw fabriek plus schilderworkshop

Logo van PAAUW de Delfts blauw fabriek

Delfts blauw, een Nederlandse traditie uit de Gouden Eeuw en nog steeds wereldwijd geliefd. Bezoek de authentieke Delfts blauw fabriek en ontdek alles over het aardewerk in een rondleiding. Leuk: ga daarna zelf aan de slag met een schilderworkshop!

Eeuwenoud en eeuwig populair: Delfts blauw. In PAAUW de Delfts blauw fabriek ontdek je alles over dit met de hand beschilderde aardewerk. Tijdens een persoonlijke rondleiding in de oud-Hollandse, authentieke fabriek kijk je mee met het dagelijkse werk van de mensen die dit stukje cultuur nog steeds zelf maken. De gids vertelt je alles over de historie van het porselein en over hoe het vandaag nog steeds wordt gemaakt.

Delfts blauw schilderen in workshop

Ga zelf creatief aan de slag als meesterschilder in een workshop in het sfeervolle schildersatelier in de fabriek. Onder begeleiding van een schildersexpert ga je zelf aardewerk beschilderen op z'n Delfts blauws. Met de juiste tips en tricks maak je je eigen tijdloze Delfts blauw item. Een workshop boek je in combinatie met een rondleiding vooraf. Tijdens de workshop krijg je koffie of thee met een koekje. Het hele programma duurt ongeveer twee uren. Extra bijzonder: je eindresultaat wordt ook echt geglazuurd en gebakken in de fabriek.

Koop nu tickets